fbpx
C&R Makelaars

Hofstraat 3 4702 XJ

Bekijk op de kaart
€375.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Heb je altijd al willen leven in een modern sprookje? Dan is dit jouw droomhuis! Deze woning is volledig gerenoveerd in 2023! Dat betekent: nieuwe elektra, super strakke vloer en wanden, een droom keuken én badkamer en volledig instapklaar. Verder beschikt de woning over drie slaapkamers, fraai aangelegde achtertuin met veel privacy en een riante garage met veel mogelijkheden, zoals praktijkruimte. De woning is gelegen op enkele minuten wandelen van het stadscentrum, supermarkten en het station van Roosendaal. Zie jij het zitten om alleen je meubels te verhuizen en meteen te kunnen genieten? Plan dan zeker een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeervakken in de straat. Loop je mee naar de voordeur? Onder het karakteristieke glas en lood lopen we binnen in de hal. De hal geeft toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Laten we een kijkje nemen in de woonkamer.

Wonen & koken
Wanneer we de woonkamer binnenlopen zien we de hoeveelheid ruimte die deze living biedt! De woning is volledig klaar alleen jij hebt nog de volledige controle over de indeling, kleuren en meubilair. Dit is jouw kans om een unieke woonruimte te creëren met jouw creatieve penseelstreken. De woonkamer is compleet en voorzien van een PVC-vloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden. Laten we gelijk met de deur in huis vallen en beginnen bij die absolute beauty van een leefkeuken! Deze super moderne keuken is voorzien van een koelkast, oven, vaatwasser, inductieplaat en als topper een wijnkoelkast. Met als finishing touch de inbouwspots, wordt de keuken de centrumspot van het huis! Een heel tof detail van de woning is de wijnkelder welke uniek met glas is afgewerkt. Zo zet je de wijnfles uit de kelder direct klaar in de wijnkoelkast! Achter de keuken bevind zich het toilet en een riante ruimte, welke perfect is voor een werkplek, hobbyruimte aan huis of chique eetkamer maar ook een extra slaapkamer. Deze woning is gemakkelijk levensloopbestendig te maken door een slaapkamer en badkamer te creëren op de begane grond, de afvoer en warm/koud water is al aanwezig namelijk!

Slapen, dromen & douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping, hier bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en een trapkast met de CV-ketel. De slaapkamers zijn compleet gerenoveerd en beschikken over een PVC-vloer en strakke wanden. De hoofdslaapkamer beschikt over een vide en geeft toegang tot de bergzolder. Vanuit de slaapkamers heb je toegang tot de bergzolder, welke netjes is weggewerkt doormiddel van deurtjes. Deze badkamer komt direct uit een woonmagazine! De moderne badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met regendouche, toilet, een heerlijk ligbad en dubbele wastafel met badmeubel. Dit betekent geen filevorming ochtenden meer en een goed begin van de dag!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande deuren zijn we aangekomen in de tuin. Doordat de tuin super lang is komt het zonnetje vaak langs! De tuin is voorzien van bestrating, gras, overkapping, achterom en super veel privacy. Maak de lounge-set ready, pak de wijnfles uit de wijnkelder en zet de barbecue klaar want dit worden top zomers! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de riante garage/berging. Hier kan je gemakkelijk al jouw tuin benodigdheden in kwijt, of droom jij van een praktijkruimte aan huis of hobbyruimte? Het kan allemaal!

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1908 *Compleet gerenoveerd in 2023 *Woonoppervlakte 123 m2 *Elektra compleet vervangen *Midden in het Centrum *Drie slaapkamers *Extra kamer op begane grond *Moderne badkamer met ligbad en inloopdouche *Nieuwe water installatie *Nieuwe riolering *Nieuwe betonnen begane grond vloer (inclusief isolatie) *Vloerverwarming *Volledig geïsoleerd* Nieuwe CV-installatie *Energielabel B

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €375.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1908
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 123
Energie
Label B
Geldig tot 21/04/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X