fbpx
C&R Makelaars

Tanzanietdijk 73 4706 TG

Bekijk op de kaart
€525.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Start jouw dag aan Tanzanietdijk 73! Deze prachtige ruime tweekapper beschikt over ontzettend veel woonruimte door de grote uitbouw aan de achterzijde van de woning. Daarnaast is de woning gelegen op een perfecte locatie in de kindvriendelijke wijk het Sterrenbos, vlakbij scholen, voorzieningen en het buitengebied is op loopafstand voor de natuurliefhebber. Wij willen jou nog veel meer vertellen over deze woning. Loop met ons mee en laat jezelf verbazen door deze 2-kapper.

Entree
De woning is gelegen in een groene omgeving, in een rustige straat. Parkeer meerdere auto's op je eigen oprit en loop naar de overdekte entree. Welkom! In de hal bevindt zich de meterkast, toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping de deur naar de woonkamer. De hal is voorzien van een nette PVC-vloer en gestucte muren. Kom mee naar de woonkamer!

Wonen en koken
Dit is een zeer riante woonkamer vol warmte, sfeer en een fijne lichtinval. Als dit geen liefde op het eerste gezicht is! In de winter kan je hier heerlijk genieten van de open haard met een warme kop chocolademelk. Doordat de keuken zich in de uitbouw bevindt is de woonkamer op meerdere manieren in te delen, er is voldoende ruimte voor een ruime zit- en eethoek. De woonkamer is voorzien van een nette PVC-vloer, gestucte wanden en veel sfeer. Ben jij een echte keukenprins(ses)? Dan ga je hier zeker sterren maaltijden bereiden. De woonkeuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, Quooker, combi-oven en 6-pits-gasfornuis met afzuigkap. Hier kan je perfect een gezellige ontbijttafel kwijt. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de multifunctionele ruimte. Perfect voor werkkamer, extra slaapkamer of hobbyruimte, hoe ideaal is dat! Vanuit deze ruimte heb je toegang tot de bijkeuken, welke voorzien is van de wasmachine en droger aansluitingen. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de twee bergingen waarvan één nu momenteel in gebruik is als salon. Deze woning is van alle gemakken voorzien!

Slapen, dromen en douche
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De hoofdslaapkamer en kleine slaapkamer beschikken over inbouwkasten. De nette badkamer beschikt over een inloopdouche, bad, wastafel met badmeubel en radiator, perfect voor de warme handdoeken. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Vanuit de eerste verdieping lopen we door naar de tweede verdieping. Hier bevindt zich de voorzolder, vierde ruime slaapkamer en voldoende opbergruimte. Perfect voor de niet-alledaagse spullen!

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze royale tuin is niet te missen, hier heb je voldoende ruimte om met vrienden en familie te genieten van een barbecue, maar liever overdekt zitten is ook mogelijk! Hiervoor kan je onder de leuke grote overkapping terecht. Het perceel is ruim van opzet en er zijn diverse terrassen voor zowel de zon- en schaduwliefhebber. Op zomerse dagen is het genieten in deze fijne achtertuin!

Bijzonderheden
*Bouwjaar 1996 *Uitgebouwde tweekapper *Kindvriendelijke wijk Sterrenbos *Veel woonruimte *Royale woonkeuken *Vier slaapkamers mogelijkheid tot 5 *Ruim perceel *Ruime oprit *Op loopafstand van voorzieningen, scholen en het buitengebied *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €525.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1996
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 180
Energie
Label B
Geldig tot 16/09/2030
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (420)

X