fbpx
C&R Makelaars

Opaaldijk 70 4706 LT

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een hoekwoning in de kindvriendelijke wijk Kortendijk? Deze hebben wij in de verkoop! Deze leuke woning beschikt over veel gemakken en heel veel opties. Hier vind je een strakke living, drie slaapkamers, ruime badkamer en een topper van een tuin. Je woont op loopafstand van het wijkcentrum, basisscholen en het groen! Dit klinkt als muziek in de oren toch? Plan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Parkeer je auto op een van de parkeerplaatsen voor de woning en loop mee naar de voordeur door de onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin. Welkom in de hal! De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. Laten we een kijkje gaan nemen!

Wonen & koken
We komen binnen in de strakke woonkamer. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een knusse zithoek en een perfecte eethoek. De living is voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wanden en inbouwspots. De dag beginnen met een lach op je gezicht wordt hier vanzelf een hobby! De keuken, hier smeer je je boterhammen voor de lunch in de ochtend en bereid je smaakvolle gerechten in de avond. De keuken is voorzien van een vaatwasser (2022), oven, magnetron en inductieplaat. Kokkerellen maar!

Slapen, dromen & douchen
Via de trapopgang in de woonkamer zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim van omvang en beschikken over een laminaatvloer en spachtelputz wanden. De ochtend goed beginnen en de avond goed afsluiten doe je in de badkamer! De badkamer is voorzien van inloopdouche, bad, toilet, wastafel met badkamermeubel en centrale afzuiging (2019). Laten we via de vaste trap naar de tweede verdieping gaan. De tweede verdieping beschikt over één slaapkamer, welke op dit moment in gebruik is als werkplek en een wasruimte, ideaal!

Tuinieren, zonnen & genieten
Net wat meer privacy! Een hoekwoning betekent dat je net wat meer privacy hebt en dat zie je terug in deze tuin. De tuin beschikt over een riante overkapping, bestrating, grind en twee bergingen. Terug trekken doe je hier onder de overkapping (2022). Plaats jij net als de vorige bewoners onder de overkapping een jacuzzi of zet jij liever de barbecue met een nog grotere loungeset eronder. Achter de overkapping bevinden zich nog twee bergingen, perfect voor het gereedschap, de kussens en de fietsen. Laten we genieten van alles wat deze tuin te bieden heeft!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1981 *Woonoppervlakte 106 m2 *Kindvriendelijke wijk Kortendijk *CV-Ketel 2021 *Strakke woonkamer met half open keuken *Riante overkapping *Ruime badkamer *Drie slaapkamers*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1981
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 106
Energie
Label D
Geldig tot 22/05/2029
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X