fbpx
C&R Makelaars

Bosschenhoofdsestraat 14 4744 RS

Bekijk op de kaart
€715.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Wat een plaatje! Deze vrijstaande woning aan de buitenrand van Bosschenhoofd is werkelijk van alle gemakken voorzien. Naast de ruime en sfeervolle woonkamer, beschikt de woning over een moderne open keuken met kookeiland, twee grote slaapkamers waarvan één met walk in closet, een wasruimte, moderne badkamer en 18 zonnepanelen. Door naar de tuin, daar raken wij niet op uitgekeken! Zeer goed onderhouden, voorzien van riant grasveld, twee bergingen waarvan één met royale overkapping. Ook bevindt zich hier een bijgebouw met drie ruime kamers, moderne keuken en badkamer. Kortom, hier wil je wonen!

Entree
Rij de gigantische oprit op, vier of vijf auto's op de oprit parkeren is geen probleem! Laten we lopen naar de overdekte voordeur. Welkom in de ruime entree! In de garderobe kan je perfect je jassen en schoenen kwijt. Via de hal heb je toegang tot de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast en de woonkamer. Laten we een kijkje nemen in de woonkamer en keuken.

Wonen en koken
Dit is een plek van rust, ontspanning en herinneringen maken. Door de elegante erker in woonkamer heeft de woonkamer een fijne lichtinval. De woonkamer is voorzien van een donkere Belgische hardsteen tegel met vloerverwarming en strak gestucte wanden. In de winter kan je hier heerlijk genieten van de strakke gashaard, welke veel sfeer in de woonkamer brengt. Deze living komt direct uit een woonmagazine! Wanneer we doorlopen naar de achterzijde van de woning hebben we nog een perfecte plek voor de eettafel, welke omringt word door grote raampartijen. Hierdoor krijgt je het echte binnen/buiten gevoel. Laten we een kijkje nemen in de keuken. Doordat de gashaard aan beide kanten is voorzien van glas kan je er in de keuken ook van genieten! Ben jij een echte keukenprins(ses)? Dan ga je hier zeker sterren maaltijden bereiden. De keuken is voorzien van koelkast, oven, vaatwasser, Quooker, koffiezetapparaat en 5-pits gasfornuis met afzuiging. Via de keuken lopen we door naar de tussengang, welke toegang geeft tot het toilet met urinoir, badkamer en wasruimte.

Slapen, dromen en douchen
Op de begane grond bevindt zich de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en centrale afzuiging. Hier begin en eindig je de dag goed! Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping, welke beschikt over twee slaapkamers waarvan één met walk in closet en het toilet. De slaapkamers zijn ruim en beschikken over een houten vloer en strak gestucte wanden.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de deur in de eetkamer komen we aan in de achtertuin. Deze prachtige tuin is zo groot dat het niet zou uitmaken welke ligging die heeft, maar als extraatje ligt hij op het zuid-westen. Dat betekent super veel zon en heerlijke zomerdagen. De tuin beschikt over een riant grasveld, twee bergingen waarvan één met gezellige overkapping en veel beplanting. Onder de overkapping is het heerlijk vertoeven in de warme dagen met een verfrissend drankje en een hapje. Dit is de perfecte plek om herinneringen te maken met de kids, familie en vrienden.

Bijgebouw
Vanuit de achtertuin hebben we toegang tot het riante bijgebouw. In de entree bevindt zich de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang naar de woonkamer, een kamer en badkamer. Laten we een kijkje nemen in de woonkamer. Er is genoeg ruimte om een gezellige zithoek te creëren en jouw droom eettafel te plaatsen! De woonkamer is voorzien van een donkere vloer met vloerverwarming en geverfde wanden. De keuken is voorzien van een koelkast, 5-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser en magnetron. Ideaal om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. Het bijgebouw heeft drie kamers, waarvan één op de begane grond. De badkamer, welke is gelegen op de begane grond, is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Via de trapopgang zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee kamers en ruime overloop.

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1961 (volledig gemoderniseerd in 2011) *Woonoppervlakte 216 m2 *18 zonnepanelen *Moderne keuken en badkamer *Zeer ruime achtertuin *Bijgebouw met drie kamers *Overkapping

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €715.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1961
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 216
Energie
Label C
Geldig tot 19/05/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
X