fbpx
C&R Makelaars

Burgemeester Prinsensingel 75b 4701 HK

Bekijk op de kaart
€239.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Appartement zoekt eigenaar! Starten met jouw wooncarrière op de Burgemeester Prinsensingel? Misschien is dit appartement op nummer 75b wel jouw ‘golden ticket’! Dit appartement beschikt over een ruime woonkamer, moderne gesloten keuken, drie slaapkamers en een ruim balkon. De ligging van dit appartement is ideaal! Jij woont midden in hartje centrum om de hoek van jouw favoriete winkels én restaurants. Wij staan al te popelen, dus let’s go voor die bezichtiging!

Entree
Parkeer de auto in de straat. Kom binnen via de gezamenlijke hoofdingang langs de brievenbussen. Via de centrale hal komen we aan bij de trapopgang welke ons toegang heeft tot de tweede verdieping. Wij openen de deur, welkom! De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, garderobe kast, alle slaapkamers, de woonkamer en de keuken. Laten we beginnen!

Wonen en koken
We starten in de woonkamer, welke is voorzien van een laminaatvloer, strak gestucte wanden en heerlijke lichtinval. Maak net als de vorige bewoners van deze woonkamer, een woonkamer waar jij je thuis voelt! Laten we naar de gesloten keuken lopen. Deze keuken komt direct uit een woonmagazine! De moderne keuken beschikt over een gezellig kijkluikje naar de woonkamer en een koelkast, vaatwasser, oven, 4-pits gasfornuis en inbouwkast. Hier worden jouw favoriete gerechten gemakkelijk klaar gemaakt! Vanuit de woonkamer heb je via openslaande deuren toegang tot het balkon. Tevens is er vanuit de keuken en hoofdslaapkamer toegang. Het balkon heeft genoeg plaats voor een zithoekje en wat gezellige plantjes.

Slapen, dromen en douchen
Vanuit de hal hebben we toegang tot de drie slaapkamers waarvan één toegang geeft tot de badkamer. De hoofdslaapkamer is ruim en perfect voor jouw Queen-size bed! Ook bevindt zich hier de badkamer. De badkamer heeft een rustige uitstraling en is voorzien van een douche met regendouche en wastafel. De middelste slaapkamer beschikt over de aansluitingen voor de wasmachine en droger en heeft een inbouwkast. De middelste en kleinste slaapkamer is perfect als werkruimte, babykamer of inloopkast!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1955 *Woonoppervlakte 88 m2 *Instapklaar *Drie slaapkamers *Ruim balkon *Rolluiken *Inpandige berging *Huur CV-ketel *Hoge plafonds (2,80m)

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €239.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1955
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 88
Energie
Label E
Geldig tot 01/10/2028
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X