fbpx
C&R Makelaars

Voorstraat 52, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€175.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Je nieuwe huis. Je nieuwe thuis! Dat is uiteindelijk wat je wilt vinden. Ben je op zoek naar een leuke woning aan de rand van het centrum, dichtbij alles en op een ruim perceel? Nog even de handjes uit de mouwen en je maakt hier met gemak jouw eigen plek van. Deze halfvrijstaande woning heeft een sfeervolle woonkamer, een gesloten keuken, drie ruime slaapkamers, een tuin op het zuiden en een ruime schuur. Kortom, een hele fijne woning waar je nog jaren van kunt genieten.

Entree
Parkeer je auto in één van de parkeervakken voor de deur en kom binnen. Welkom! Via de hal is er toegang tot de woonkamer en de meterkast.

Wonen & koken
Deze woning onderscheidt zich door zijn geweldige mogelijkheden op de ruime begane grond. Via de ramen aan zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer valt aangenaam veel licht naar binnen. Via de woonkamer heb je toegang tot de gesloten keuken, wanneer je hier staat te kokkerellen is het genieten als je af en toe een blik uit het raam werpt: uitzicht op de achtertuin. Via de keuken loop je door naar het portaal welke toegang geeft tot de achtertuin. Aansluitend aan het portaal volgt de badkamer, deze nette badkamer beschikt over een wastafel, een douche en een toilet.

Slapen, dromen & douchen
Via de open trap in de woonkamer kom je op de overloop terecht welke toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers. De overloop en slaapkamers zijn alle voorzien van behangen wanden en een nette laminaatvloer. De ruime bergzolder is te bereiken via de vlizotrap. Je kerstspullen, ski's, koffers en kampeerspullen sla je hier met gemak op.

Tuinieren, zonnen & genieten
Dat wordt genieten, want met een prachtig ruime tuin gelegen op het zuiden heb je heel veel zon. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe je daar in de zomer lekker zit met een wijntje of een biertje. Genieten! Daarnaast heb je ook een lekker ruime berging. Je hebt alle ruimte en meer dan voldoende privacy om lekker te doen en te laten wat je wilt.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1905 * Perceel 216 m2 * Woonoppervlakte 129 m2 * Inhoud 420 m3 * 3 ruime slaapkamers * Ruime tuin op het zuiden gelegen * Ruime schuur * 3 slaapkamers * Ruime bergzolder * Woonkamer met veel lichtinval * Badkamer op de begane grond * Gesloten keuken *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €175.000
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 129m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (20)

X