VERKOCHT

€149.000 · Appartement · VERKOCHT

Ben jij geen klusser en zoek je een appartement op steenworp afstand van het centrum? Dit volledig gerenoveerde en gemoderniseerde appartement is volledig instapklaar! Dus zet je meubels maar neer, hier trek je zo in!  En op loopafstand van o.a. winkelcentrum de Roselaar is ook de locatie top! 

Het complex
Het complex beschikt over een afgesloten centrale hal met brievenbussen, intercom en bellentableau. Via de entree van het complex heb je toegang tot de lift installatie, bergingen en het trappenhuis.

Wonen & koken
Vanuit de centrale hal loop je naar de entree en pak je de lift of de trap naar de vierde etage. Via de galerij welke gelegen is aan de achterzijde van het complex bereik je het appartement. Vanuit de hal bereik je de woonkamer, de slaapkamer, badkamer en toilet. Kom binnen in de woonkamer en voel direct de fijne moderne sfeer. De woonkamer beschikt over een grote raampartij en is voorzien van gestucte wanden en een laminaat vloer. Links van de woonkamer bevindt zich een extra kamer met inbouwkast met hierin aansluiting voor wasmachine en droger. Deze kamer zou ook gebruikt kunnen worden als extra slaapkamer. Daarnaast heb je vanuit hier toegang tot het fijne zonnige balkon. Vanuit de hal bereik je tevens de moderne keuken (2011) welke is voorzien van vaatwasser, koelvriescombinatie, combi oven en vijfpits-fornuis. Check het uitzicht! Omdat de keuken gelegen is aan de achterzijde van het complex, kijk je vanuit hier uit over de prachtige kloostertuin.

Slapen, dromen & douchen
Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, welke voorzien is van een laminaatvloer en gestucte wanden. De moderne badkamer (2011) met mozaïek wand beschikt over een ruime douche met glazendeur en badkamermeubel met wasbak. Het moderne toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Parkeren op terrein complex 
Parkeren kan aan de achterzijde en in de directe omgeving van het complex indien je als bewoner een bewonersvergunning bij parkeerbeheer aanvraagt (€ 52,- p/jr.).

Bijzonderheden
Woonoppervlak 69 m² * Bouwjaar 1965  *  Volledig voorzien van dubbelglas * Complex is voorzien van lift * De kosten VVE bedragen €117,12 per maand * Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2011 * Ruim balkon op zuid * Op steenworpafstand van het centrum van Roosendaal *

Locatie

Burgemeester Freijterslaan 116, Roosendaal, Nederland

Vergelijkbare woningen (36)

X