VACATURE! WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE MAKELAAR!

jan
29

VACATURE! WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE MAKELAAR!

WIJ ZOEKEN EEN…

ENTHOUSIASTE MAKELAAR (PARTTIME)!

WIJ ZIJN…

Marrit & Rachell, samen C&R Makelaars. De full service makelaar in Roosendaal met een persoonlijke en pro-actieve aanpak. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen. Zien en gezien worden is nog belangrijker geworden. Daarin doen we geen concessies. We gaan alleen voor het allerbeste. Precies daarom hebben we niet alleen de vakkennis van de makelaar zelf in huis, maar ook de expertise van marketing, communicatie en ICT on-board.

Er is namelijk veel veranderd. Vroeger liep je bij de makelaar langs de winkelruit. In het digitale tijdperk speelt online media een belangrijke rol. Als nieuwe generatie makelaars spelen we in op dit nieuwe tijdperk en zijn we hierin natuurlijk vooruitstrevend.

WIJ ZOEKEN…

een enthousiaste Makelaar die van aanpakken weet. Een energieke en integere persoon die ons team komt versterken met een “hands on” mentaliteit. Iemand die onze bestaande en nieuwe klanten met raad en daad kan bij staan. Commercialiteit is essentieel. Als collega word je ingezet in de volle breedte van de werkzaamheden. O.a. woningintakes, prijsadviezen, bezichtigingen en onderhandelen behoren tot het takenpakket.

In deze functie is veel mogelijk. Hoe meer verantwoordelijkheid jij neemt (en laat zien deze aan te kunnen), hoe meer ruimte je zult krijgen. Je krijgt de kansen die je zelf creëert. Vrijheid, initiatief en verantwoordelijkheid zijn dus onlosmakelijk met deze functie verbonden.

JIJ BENT…

een energieke, sociale en zelfstandige collega die beschikt over relevante werkervaring als makelaar in onroerende zaken. Een dienstverlenende instelling, géén 9 tot 5 mentaliteit, commercialiteit en flexibiliteit zijn erg belangrijk. Evenals goede contactuele vaardigheden en enthousiasme. We zoeken iemand die nieuwsgierig is en de kansen aangrijpt. Ervaring met klantcontacten is erg belangrijk. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in Roosendaal of omgeving.

WIJ BIEDEN…

– Een marktconform salaris
– Een telefoon
– Ongekend goede werksfeer, hard werken en gezelligheid gaan hand in hand!
– Een open bedrijfscultuur: Als je een idee hebt, staan we daar altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt
– Unieke kans om bij te dragen van de snelst groeiende makelaars van Roosendaal

IS DEZE BAAN OP JOUW LIJF GESCHREVEN?

Je kunt solliciteren door je cv en motivatie te sturen naar info@crmakelaars.nl. We zetten je wel gelijk even aan het werk. Laat ons in je motivatiebrief weten waarom jij graag als makelaar bij C&R Makelaars aan de slag wil!

X