fbpx

Win je eigen bubbelbad

 

1

 

Elke succesvolle verkoop vieren wij bij C&R Makelaars met bubbels! Dus waarom niet ook het voorjaar inluiden met bubbels? Heel veel bubbels! Wij geven daarom een opblaasbaar bubbelbad weg. Meedoen aan de winactie? Dat kan! Check ons bericht op Facebook en vier het voorjaar met heel veel bubbels! Ook je vrienden kunnen meegenieten. Er passen namelijk vier mensen in dit opblaasbare bubbelbad! 

De voorwaarden van de winactie vind je hieronder. Succes!

Algemeen

Het kansspel/winactie is niet verbonden aan Instagram, Facebook of de verkoper van de jacuzzi (Lidl) en wordt op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door hiervoor genoemde partijen.

Looptijd van het kansspel
Het kansspel loopt van 13-04-2018 16.00 uur tot 13-05-2018 23.59 uur, deelname aan het spel is alleen binnen deze periode mogelijk.

Recht van deelname
Alle personen die woonachtig zijn in omgeving Roosendaal, op het tijdstip van deelname ten minste 18 jaar oud zijn en die op Instagram en Facebook volger zijn van de C&R Makelaars-pagina hebben het recht om deel te nemen aan het kansspel.

Deelname
Deelname aan het kansspel vindt plaats door een antwoord te posten door gebruik te maken van de reageerfunctie op  Facebook waarin een viertal ‘vrienden’ worden getagd. Iedere  Facebook volger kan slechts één keer deelnemen per medium. Het eerst gegeven antwoord doet mee in de verloting. De inhoud van de reactie heeft geen enkele invloed op de uitkomst.

Meer informatie? Neem contact op met C&R Makelaars. Jouw makelaar in Roosendaal!

X