fbpx
C&R Makelaars

Valkrustlaan 33 4706 WE

Bekijk op de kaart
€750.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Heb je altijd al willen leven in een sprookje? Dan is dit jouw droomhuis! Deze prachtige villa gelegen in de gewilde jonge ecologische wijk De Landerije beschikt over een leuk uitzicht met veel groen, een ruim perceel van 591 m2, 5 slaapkamers, een royale en sfeervolle woonkamer, een moderne woonkeuken en ruime garage. Ben jij al overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen!

De Landerije
Gelegen op één van de mooiste locaties in Roosendaal. Een stijlvol ontwerp met een luxe uitstraling en veel groen zijn de kenmerken van deze woonomgeving met luxueuze woningen. Deze kindvriendelijke wijk ligt aan de rand van Roosendaal, vlakbij alle voorzieningen. In de buurt bevinden zich onder meer speeltuinen, winkels, scholen, parken en de Rucphense bossen. Binnen 20 minuten bereik je Breda. Andere grote steden zoals Rotterdam en Antwerpen zijn binnen 40 minuten met de auto te bereiken.

Entree
Een prachtig aangelegde grote voortuin met eigen oprit, waar meerdere auto's geplaatst kunnen worden. Vanuit hier is de overdekte voordeur te bereiken. De ruime hal is voorzien van een moderne tegelvloer en gestucte wanden. Deze geeft je toegang tot de garage, het moderne hangtoilet, de meterkast, de berging, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen en koken
De woonkamer en keuken zijn tevens voorzien van de moderne tegelvloer en gestucte wanden. De royale woonkamer beschikt over grote raampartijen waardoor het daglicht hier rijkelijk binnenstroomt. Heerlijk, want daglicht is altijd fijn. De woonkamer is tevens voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin, waardoor binnen en buiten in elkaar overlopen. De woonkamer is voorzien van een erker aan de zijkant die kan dienen als ruimte om lekker in te zitten. De ruime keuken is voorzien van een royaal kookeiland, die voorzien is van een gaskookplaat en voldoende werkruimte. Verder is de keuken voorzien van een combi-oven, ingebouwd koffiezetapparaat, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Slapen, Dromen & Douchen
Vanuit de overloop zijn de 3 slaapkamers op de eerste verdieping en de badkamer te bereiken. De eerste verdieping is voorzien van novilon in combinatie met vloerbedekking. Tevens bevindt zich hier de vaste trap naar de tweede verdieping. De master beschikt bovendien over een ruime vaste kast waar jij al je kleding gemakkelijk kwijt kan. Via de vaste trap heb je toegang tot nog twee slaapkamers. De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over een een dubbele douche, ligbad en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Tevens is deze badkamer ook modern en luxe afgewerkt met moderne tegels. Bovendien beschikt de eerste verdieping nog over een toiletruimte en een wasruimte waar jij gemakkelijk jouw wasmachine en droger kwijt kan.

Tuinieren, Zonnen & Genieten
Via de dubbele deuren in de woonkamer lopen wij door naar de achtertuin. Deze achtertuin is voorzien van tegelwerk in combinatie met gras, dit geeft het de tuin een erg leuke en tevens ook gezellige uitstraling. Bovendien beschikt de tuin over een ruime overkapping en een achterom.

Bijzonderheden:
*Gelegen in de Landerije* Kindvriendelijke omgeving* Omgeven door veel groen* Royale keuken met kookeiland* 5 slaapkamers * Voorzien van een leuke erker* Moderne badkamer* Sfeervolle tuin* Gehele woning voorzien van vloerverwarming *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €750.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 2008
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 212
Energie
Label B
Geldig tot 12/10/2032
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X