fbpx

Taxeren

Ga je een woning aankopen, wil je een verbouwing aan je woning doen, je hypotheek oversluiten of heb je een taxatierapport nodig in verband met een echtscheiding of nalatenschap? Wij kunnen de taxatie voor je uitvoeren.
C&R Makelaars is aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en wij verzorgen dan ook taxaties welke gevalideerd zijn door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). NWWI gevalideerde taxaties worden erkend door alle belangrijke geldverstrekkers.
Een taxatierapport geeft de marktwaarde van de woning weer. In een taxatierapport wordt rekening gehouden met zaken als referentiepanden, de grootte, ligging en de omgeving. Vraag je een hypotheek aan? Dan is een gevalideerd taxatierapport verplicht. Voor een hypotheekverstrekker is het belangrijk dat de waarde van de woning op een onafhankelijke, deskundige en betrouwbare manier is bepaald. Een onafhankelijk taxatierapport geeft de bank waar jij je hypotheek afsluit zekerheid over de waarde van de woning.

X