fbpx
C&R Makelaars

Aankoop, taxatie én verkoop

Dat leuke makelaarskantoor uit Roosendaal. Met die enthousiaste mensen, toffe video’s en lekkere koffie. Die opvallende te koopborden en dat dribbelende viervoetertje op kantoor. Daar wordt ouderwets hard gewerkt, met veel enthousiasme en uiteraard met nieuwerwetse media.  Bij C&R Makelaars zitten we niet bepaald stil op de woningmarkt. Hieronder staan onze diensten. Lees snel wat wij voor jou kunnen betekenen!

Verkoop

Wil je jouw huis verkopen? Wij kennen de markt, de kopers én de beste strategie. Samen stippelen we een plan uit om te komen tot een succesvolle verkoop. We pakken het groots aan. En dat met veel passie en energie. We doen het op jouw tempo; vliegensvlug of juist rustig aan. Samen gaan we voor succes!

Aankoop

C&R Makelaars als jouw aankoopmakelaar? Dat kan! We staan je graag bij in het vaak spannende proces van bezichtigen en onderhandelen. Je kunt ons vanaf het begin inzetten als hulptroep. We zorgen voor een goede deal en een ontspannen aankoopproces!

Taxatie

Ga je een woning kopen, ga je verbouwen of wil je je hypotheek oversluiten? Dan is een taxatierapport meestal verplicht. Wij verzorgen taxaties in de regio Roosendaal voor particulieren. Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van geldvertrekkers en NHG.

C&R juli 23-118

Gratis waardebepaling

Verhuizen of niet verhuizen? Het is een lastige keuze. Wanneer je er nog niet aan uit bent of je wilt verhuizen, biedt een waardebepaling de ideale uitkomst. Wij voeren graag een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Met deze waardebepaling weet je precies hoe jouw woning in de markt ligt. Zo weet je meteen of verhuizen interessant voor je is. 

X