fbpx

Aankoop, taxatie én verkoop

Dat leuke makelaarskantoor uit Roosendaal. Met die enthousiaste mensen, toffe video’s en lekkere koffie. Die opvallende te koopborden en dat dribbelende viervoetertje op kantoor. Daar wordt ouderwets hard gewerkt, met veel enthousiasme en uiteraard met nieuwerwetse media.  Bij C&R Makelaars zitten we niet bepaald stil op de woningmarkt. Hieronder staan onze diensten, lees snel wat wij voor je kunnen betekenen!

Aankoopbegeleiding

C&R Makelaars als jouw aankoopmakelaar? Dat kan! We staan je graag bij in het vaak spannende proces van bezichtigen en onderhandelen. Je kunt ons vanaf het begin als hulptroep inzetten. We zorgen voor een goede deal en een ontspannen aankoopproces!

Huis verkopen

Wil je jouw huis verkopen? Wij kennen de markt, de kopers en de beste strategie. Samen stippelen we een plan uit om te komen tot een succesvolle verkoop. Wij pakken het groots aan en dat met veel passie en ener­gie. We doen het op jouw tempo, vliegensvlug of rustig aan! We gaan samen met jou voor succes!

Taxeren

Ga je een woning kopen, ga je verbouwen of wil je je hypotheek oversluiten? Dan is een taxatierapport meestal verplicht. C&R Makelaars verzorgt taxaties in de regio Roosendaal voor particulieren. Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van geldverstrekkers en de NHG.

X