fbpx
C&R Makelaars

Antwerpsestraatweg 255 4624 JH

Bekijk op de kaart
€575.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw, wat een parel! Deze karakteristieke woning beschikt over een ruime woonkamer met gietvloer, een gesloten keuken met kookeiland, vier slaapkamers, een moderne badkamer en een fijne achtertuin. Bovendien beschikt de woning over 11 zonnepanelen en energielabel C! Ben jij al enthousiast? Plan dan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Bij aankomst parkeer je de auto op een van de beschikbare parkeerplaatsen voor de woning. Loop vervolgens mee naar de voordeur, deze is voorzien van prachtige glas in lood ramen. Welkom in de ruime hal! Hier heb je toegang tot de meterkast, het toilet, een inbouwkast, de kelder-kast en de kelder, de trap naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. Laten we beginnen bij de woonkamer!

Wonen & koken
Bij het betreden van de woonkamer valt je oog meteen op de terugkerende glas in lood ramen en de prachtige gietvloer. De woonkamer is ruim van afmeting, waardoor er voldoende ruimte is voor het creëren van zowel een woon-als eetgedeelte. Via de hal bereiken we gesloten keuken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis, stoomoven, combi-oven, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat en een Quooker. Daarnaast beschikt de keuken over een kookeiland, de ideale plek om jouw kookkunsten tot leven te laten komen! Via de keuken heb je toegang tot de tweede woonkamer, de ideale plek om in te richten als bijvoorbeeld een studeerkamer of een home cinema! Vanuit deze ruimte heb je toegang tot de bijkeuken waar zich de aansluiting voor de wasmachine, droger en CV-ketel zich bevinden.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers zijn ruim genoeg voor het plaatsen van jouw kingsize bed, daarnaast zijn alle slaapkamers voorzien van airco, ideaal om ook in de zomer aan een goede nachtrust te komen! De aan de voorzijde gelegen slaapkamer is zelfs voorzien van een walk in closet, wie wil dat nou niet! De derde kamer is nu ingericht als werkruimte maar kan ook ingericht worden als slaapkamer. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche met regendouche, een toilet met ingebouwde bidet en afzuiging, een dubbele wastafel met wastafelmeubel en vloerverwarming. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping, hier bevindt zich nog een ruime slaapkamer. Aan ruimte geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande deuren in de keuken of via de achterom bereiken we de achtertuin. Hier is voldoende ruimte voor het plaatsen van jouw loungeset. De achtertuin is daarnaast voorzien van een buitenkeuken, kun je jezelf al voorstellen hoe je hier geniet tijdens de zomermaanden? In de tuin bevindt zich nog een berging, ideaal voor het opbergen van jouw tuingereedschap of fietsen!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 174 m2 * Bouwjaar 1930 * royale keuken met kookeiland * Vier slaapkamers * Moderne badkamer van 2021 * Airco's * Vloerverwarming badkamer * Gezellige achtertuin * Gietvloer * Glas in lood ramen * Waterontharder *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €575.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1930
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 174
Energie
Label C
Geldig tot 09/02/2034
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (5)

X