fbpx
C&R Makelaars

Maak je tuin summerproof

Maak je tuin Summerproof

Met het stijgende lenteweertje en het vrolijke getjilp van vogeltjes in de vroege ochtenduren, begint het verlangen naar zomerse dagen te groeien. Het is nu de perfecte tijd om je tuin klaar te maken voor het zomerseizoen! Om jou hierbij te ondersteunen, delen wij graag 5 handige tips. Zo transformeer je jouw buitenruimte in no-time tot een zomers paradijs.

Maak je tuin schoon

Pak je tuingereedschap erbij en begin met het opruimen van alle vuil. Verwijder dode bladeren, rondzwervende takken en onkruid. Zo maak je ruimte voor nieuw leven in je tuin.

Verzorg je gazon

Geef je gazon de nodige aandacht door het te bemesten en te maaien zodra de vorst verdwenen is. Vul kale plekken aan met graszaad en geef het gazon een goede mestbeurt voor een weelderige groei gedurende de zomer.

Reinig je terras

Gebruik een hogedrukspuit om aanslag en vuil van je terrastegels te verwijderen. Als je tegels hier niet geschikt voor zijn, biedt een drukspuit met schoonmaakazijn een effectieve oplossing. Zorg ervoor dat alle groene aanslag verdwijnt voor een stralend terras.

Onderhoud je tuinmeubelen

Geef je tuinmeubels een opfrisbeurt door ze schoon te maken met een vochtige doek of een hogedrukspuit. Voeg wat leuke accessoires toe om de sfeer te verhogen.

Breng kleur in je tuin

Na al het harde werk is het tijd om je tuin op te fleuren met nieuwe bloemen en planten. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer jouw ideale zomerse oase.

C&R Makelaars staat klaar om je te helpen bij het verkopen of kopen van een huis in Roosendaal. Laat ons jouw droomhuis vinden terwijl jij je tuin omtovert tot een prachtige plek om van de zomer te genieten.

X