fbpx
C&R Makelaars

Noordsingel 78 4714 HB

Bekijk op de kaart
€375.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime woning? Check! Aan de Noordsingel in Sprundel kun jij genieten van 157m2 woonplezier op loopafstand van de basisschool, supermarkten en voorzieningen. Daarnaast beschikt deze woning over maar liefst 6 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, een nette keuken, heerlijke badkamer met een bubbelbad en een achtertuin waar je met gemak je vrienden en familie uitnodigt. Kortom, hier wil je komen kijken!

Entree
Parkeer je auto op de oprit kom gezellig binnen via de voordeur of via het kantoor/ de speelkamer. Vanuit de hal bereik je de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping, de slaapkamer en natuurlijk de woonkamer.

Wonen & Koken
Dankzij de grote raampartijen valt er heerlijk veel licht binnen in deze woonkamer welke voorzien is van een tegelvloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden. De open keuken beschikt over een combi-oven, vaatwasser, koelkast en gasfornuis. Het fijne van deze keuken is dat deze in open verbinding staat met de woonkamer zodat je tijdens het koken toch kunt meegenieten van je gezelschap. In 2016 is de woning aangebouwd met een kantoor of hobbyruimte, deze kan natuurlijk ook gebruikt worden als slaapkamer of omgebouwd worden als garage. Genoeg mogelijkheden dus!

Slapen, Dromen & Douchen
Op de eerste verdieping bereik je 4 slaapkamers welke voorzien zijn van een nette laminaatvloer en nette wanden. Daarnaast vind je op deze verdieping een heerlijke badkamer voorzien van een bubbelbad, wastafelmeubel, douche en toilet. Hier ga jij relaxed kunnen opstarten in de ochtend! Via de vaste trap op de overloop bereik je de tweede etage welke beschikt over een voorzolder en extra slaapkamer.

Tuinieren, Zonnen & Genieten
Dit is pas genieten! Een heerlijke achtertuin met overkapping gelegen op het westen is een cadeautje in de zomer. Kies jij voor een plekje in de zon of in de schaduw? Daarnaast is de tuin netjes onderhouden en beschikt deze nog over een berging. Zie jij het al helemaal zitten?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1984 * Perceel 226 m2 * Ruime woning in Sprundel * Op loopafstand van basisschool, supermarkten en voorzieningen * 6 slaapkamers, waarvan 1 op begane grond * Nette keuken * Badkamer met bubbelbad * Achtertuin met overkapping en berging, omgebouwd vanuit garage * Kantoor/speelkamer *
Overdracht
Vraagprijs €375.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 157
Energie
Label C
Geldig tot 31/01/2025
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 1
X