fbpx
C&R Makelaars

Jan Vermeerlaan 56, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€159.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Op zoek naar een leuke goed onderhouden tussenwoning in de Westrand nabij voorzieningen en scholen? Dit is ‘m!

Wonen & koken
De woning is in de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd. Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke toegang geeft tot de keuken/woonkamer, het toilet, de trappenkast en meterkast. In de verassend ruime woonkamer ligt een mooie laminaatvloer en deze beschikt over spachtelputz wanden. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken. De keuken beschikt over een combi oven, koelkast, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en afzuiging.

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je de trap op loopt naar de eerste verdieping, kom je op de overloop terecht. Vanuit hier bereik je drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een nette laminaatvloer en spachtelputz wanden. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inbouwkastenwand. In één van de slaapkamers bevindt zich een aparte ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De badkamer beschikt over een douche en een badkamermeubel met wasbak. De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizo trap. De zolder biedt voldoende opbergruimte voor de ski- en kampeerspullen.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de woonkamer kom je in de gezellige achtertuin terecht. De tuin is voorzien van sierbestrating, (kunst)gras en een nette erfafscheiding. Hier zijn diverse gezellige zithoekjes te creëren. Tevens beschikt de tuin over een ruime schuur met elektriciteit en een achterom.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1964* Perceel 127 m² * Inhoud 268 m³ * Woonoppervlak 96 m² * Gehele woning is voorzien van dubbelglas * Dichtbij winkels, scholen en speeltuintjes * Vrij uitzicht over groenstrook aan de voorzijde van de woning *

Plan snel een bezichtiging in voordat deze scherp geprijsde instapklare tussenwoning verkocht is.

Aanvaarding in overleg.
Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €159.000
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 70m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (17)

X