fbpx
C&R Makelaars

Topaasdijk 19, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€285.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Bewoon jij straks deze goed onderhouden hoekwoning in het Sterrenbos? Met deze woning kun je heel je wensenlijst moeiteloos afvinken. Deze woning ligt op een mooie en rustige locatie aan de Topaasdijk, beschikt onder andere over een lichte woonkamer, 3 slaapkamers, een werkruimte en leuke tuin.

Entree
Entree/hal met meterkast, berging, toilet en de trap naar boven.

Wonen & koken
Via de hal is de lichte woonkamer te bereiken welke voldoende ruimte biedt om lekker samen te zijn. Het vele licht dat binnenvalt zorgt ervoor dat het allemaal nog wat ruimer lijkt. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en geeft je de gelegenheid om een flink feestmaal te bereiden. Hij is voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer. Zo heb je dus een eigen plek voor alles en iedereen. Zo hoef je nooit concessies te doen en heb je gewoon het beste van twee werelden: fijn samen of even alleen.

Slapen, Dromen & Douchen
Via de trap in de hal kom je op overloop terecht. Je wilt natuurlijk voldoende ruimte vinden. Dan kun je gewoon je gang gaan. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. Neem de drie slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Ze geven je een fijne eigen plek voor iedereen. De slaapkamers zijn voorzien van een vinyl vloer en de wanden zijn deels gestuct en deels behangen. Tel daarbij op dat je op beide verdiepingen een eigen badkamer hebt en je hebt aan ruimte geen gebrek. Dat is natuurlijk meer dan luxe. De betegelde badkamer op de eerste verdieping is voorzien van douche, ligbad, toilet, wastafel en radiator. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een aparte wasruimte en werkruimte. De badkamer op de tweede verdieping is voorzien van een wastafel en douche.

Tuinieren, Zonnen & Genieten
De straat is verkeersluw dus veel overlast heb je niet. Wel water en heel veel groen. Een weldadige en rustgevende hoeveelheid groen. Je woont dichtbij het bos, vlakbij de basisschool en kinderen kunnen fijn spelen bij de speelgelegenheid om de hoek. Om het helemaal af te maken heeft je nieuwe thuis ook een ruime oprit en een eigen garage. De eigen tuin bevindt zich op het noorden en geeft de ruimte om je vrij te bewegen en de privacy om je niet gestoord te voelen. Tel daar nog bij op dat je de hele dag wel ergens een plekje in de zon vindt en je weet dat je het helemaal prima voor elkaar hebt.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1996 * Perceel 220 m² * Woonoppervlakte 145 m² * Woning is voorzien van dubbel glas * Dichtbij winkels, scholen en sportverenigingen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €285.000
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 145m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal garages 1

Vergelijkbare woningen (38)

X