fbpx
C&R Makelaars

Keldermansstraat 1 4724 AT

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wonen in één van de meest gewilde straten van Wouw, dat klinkt ideaal. De woning is centraal gelegen, midden in het centrum van Wouw. Deze leegstaande hoekwoning hebben wij in de verkoop, stroop je mouwen op want je kunt hier snel aan slag. De mogelijkheden die deze woning biedt overrompelt je. Dus hou je vast en laat je begeleiden door ons in deze hoekwoning!

Entree
Parkeer de auto op de oprit en loop door de nette voortuin naar de voordeur. Aangekomen in de hal vinden we de meterkast in de trapkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de keuken.

Wonen en koken
Vanuit de hal lopen we door naar de nette keuken. Vanuit de keuken heb je zicht op de woonkamer door de 2 glazen schuifpuien. De vloer in de woonkamer is aan de nieuwe bewoners overgelaten. De wanden zijn voorzien van steen strips. In de woonkamer is er genoeg ruimte voor een knusse droom woonkamer te maken met die lange eettafel. De keuken is voorzien van tegelvloer en stucwerk wanden en beschikt over koelkast, oven en 5-pits gasfornuis. In de ruime halfopen keuken is er nog genoeg ruimte voor een ontbijttafel, aan tafel!

Slapen, dromen en douchen
Via de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers bevinden, welke de eerste slaapkamer over een inloopkast beschikt. Hier gaan we goed kunnen dromen! De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel met wastafel. De trap naar de tweede verdieping vinden we in de master bedroom. In de volwaardige tweede verdieping is de mogelijkheid om een extra royale slaapkamer te creeëren.

Tuinieren, zonnen en genieten
De onderhoudsvrije tuin is volledig bestraat en beschikt over nette erfafscheiding, zonnescherm, een riante buitenberging, garage en achterom. Als kers op de taart is deze tuin ook nog op het zuidwesten gelegen. Super!

Bijzonderheden
Bouwjaar 1964 Energielabel D* CV 2015* Bijkeuken/wasruimte* Houtkachel* Garage* Aanbouw ‘85* Moderne badkamer met inloopdouche* Kunststof kozijnen met dubbelglas* 3 slaapkamers mogelijkheid tot 4* Royale buitenberging* Tuin op het zuidwesten*
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1964
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 98
Energie
Label D
Geldig tot 09/12/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (32)

X