fbpx
C&R Makelaars

Bieakker 15 4724 GC

Bekijk op de kaart
€725.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Zoek dan niet verder! Dit huis beschikt over een eigen oprit met garage, een ruime woon- en eetkamer, een keuken met kookeiland, drie slaapkamers en de mogelijkheid om het kantoor om te toveren tot een slaapkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er twee badkamers en een enorme achtertuin. Klinkt dit als de perfecte plek voor jou? Plan dan snel een bezichtiging!

Entree
Parkeer de auto op de oprit of in de garage en loop mee naar binnen. In de hal vind je het toilet, het kantoor, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Loop je mee naar de woonkamer?

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de ruimte op die de woonkamer te bieden heeft. Er is voldoende plek voor het plaatsen van een heerlijke grote hoekbank en een mooie eettafel. Bovendien beschikt de woonkamer over een gashaard die voor een heerlijke warmte zorgt tijdens de koude wintermaanden. De keuken is uitgerust met diverse moderne inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, combi-oven, inductiekookplaat en een stoomoven. Hier kun je heerlijk kokkerellen! Via de keuken heb je ook toegang tot de garage. In de hal is er toegang tot het kantoor, dat eenvoudig kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer, aangezien alle aansluitingen al voorbereid zijn. Dit maakt de woning levensloopbestendig.

Slapen, dromen & douche
Via de trap bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we drie slaapkamers en twee badkamers. De ruime slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning en bieden genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De master bedroom beschikt over een ingebouwde kleding kast en een groot balkon. Waar je in de ochtend heerlijk kunt genieten van een kopje koffie in de zon. De grote badkamer is voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel met meubel, het toilet en een inloopdouche. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag. De tweede badkamer beschikt over een douche, een wastafel en een toilet.

Tuinieren, zonnen & genieten
De ruime achtertuin ligt op het zuidwesten, wat betekent dat je de hele dag van de zon kunt genieten. Dankzij de grootte van de tuin is het eenvoudig om meerdere gezellige zithoekjes in te richten. Er is ook een royaal tuinhuis aanwezig waar je makkelijk je spullen in kunt opbergen. Kun je jezelf al voorstellen hoe je hier tijdens de zomermaanden heerlijk ontspant? Daarnaast is de tuin voorzien van een mooie vijver.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 222m2 * Bouwjaar 1973 * Mogelijkheid tot slaapkamer op begane grond * Grote keuken met keukeneiland * Gashaard * Twee nette badkamers * Energielabel C * Alarminstallatie met bewakingscamera's aanwezig * Royale achtertuin * Garage en eigen oprit *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €725.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1973
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 222
Energie
Label C
Geldig tot 15/04/2034
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (34)

X