fbpx
C&R Makelaars

Laan van Europa 59, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€215.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

LET OP: Indien u interesse heeft ontvangen wij u graag tijdens het Open Huis op 21 april van 14:00 - 16:00. Graag aanmelden via telefoon of e-mail. Tot dan! 

Altijd al midden in het centrum, maar toch rustig gelegen willen wonen? Deze ruime maisonnette met 2 slaapkamers is gelegen in het populaire Ligapark en voldoet aan de woonwensen van nu.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de centrale hal neem je de trap of lift naar de tweede verdieping. Via de gesloten galerij bereik je de voordeur van de maisonnette. Via de voordeur kom je in de hal terecht. Vanuit hier bereik je de 2 ruime slaapkamers, de moderne badkamer, het toilet en de meterkast. De badkamer is in 2015 gerenoveerd en beschikt over een douche, badkamermeubel met wasbak, designradiator en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Wonen & koken
Wanneer je de trap op gaat naar de bovenste etage kom je in de ruime woonkamer terecht. De woonkamer is voorzien van gestucte wanden en een mooie laminaatvloer. Er is veel lichtinval in de woonkamer door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer bereik je tevens de moderne open keuken welke voorzien is van een gasfornuis, combi oven, koelkast en vriezer.

Zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer kom je op het ruime zonnige dakterras welke op het zuidwesten gelegen is. Vanaf het dakterras heb je uitzicht over de prachtige binnentuin, welke enkel voor de bewoners van het Ligapark beschikbaar is. Met zo’n uitzicht besef je niet dat je eigenlijk midden in het centrum van Roosendaal zit. In de zomer wandelen er mensen door het park, spelen er kinderen op het gras en worden er geregeld activiteiten georganiseerd zoals jeu de boules middagen!

Omgeving & opslag
Het appartement beschikt over een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage, welke bij het complex hoort. De beveiligde parkeergarage is bereikbaar via een elektrische poort met afstandsbediening. Het appartement is onderdeel van appartementencomplex 'het Ligapark' en ligt op loopafstand van het centrum en diverse voorzieningen.

Bijzonderheden
Woonoppervlak 80 m² * Bergruimte 6 m² * Dakterras 6 m² * Bouwjaar 1999 * Onderdeel van complex ‘het Ligapark’ * Volledig voorzien van HR++ dubbelglas * Eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage * Servicekosten 185 euro per maand * Volledig gemoderniseerd * Balkon op het zuidwesten * Op loopafstand van het centrum en voorzieningen * Uitzicht over een prachtige binnentuin *

Plan snel een bezichtiging in voordat deze instapklare maisonnette verkocht is!

Aanvaarding in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580:

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €215.000
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 80m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal garages 1

Vergelijkbare woningen (73)

X