fbpx
C&R Makelaars

Waterstraat 79, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€214.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een karakteristieke volledig gemoderniseerde jaren '30 woning op een gunstige locatie nabij het centrum? Dit is 'm! Deze 2 kapper heeft een sfeervolle woonkamer met de originele ensuite deuren, 4 slaapkamers, een half open keuken, een moderne badkamer en een heerlijke tuin met veel privacy en zon! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto voor de deur en je bent bij de voordeur. Welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke toegang geeft tot de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Je begint de dag hier met lekkere warme voeten en een heerlijke bak koffie! De gehele begane grond (m.u.v. badkamer) is voorzien van vloerverwarming.

Wonen & koken & douchen
Sfeer! Dat proef je als je de woonkamer binnen komt. De woonkamer bestaat uit twee ruimten, de oorspronkelijk voor- en achterkamer die gescheiden worden door originele ensuite deuren. Beide ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer met een houtlook, strak gestucte wanden en mooie natuurstenen vensterbanken. In de voorkamer kan je in de wintermaanden genieten van de gezellige sierhaard. Via de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde valt aangenaam veel licht naar binnen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half open keuken, deze beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis, combi oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Kookliefhebbers kunnen zich in deze moderne keuken helemaal uitleven! Vanuit de keuken bereik je de moderne badkamer, deze is voorzien van een badmeubel met dubbele wasbak, hangend toilet en een inloopdouche.

Slapen & dromen
Aan slaapkamers geen gebrek, via de overloop heb je toegang tot 4 slaapkamers voorzien van een mooie laminaatvloer en strak gestucte wanden. Twee van de slaapkamers beschikken over een inbouwkast. Middels een vlizo trap is de ruime bergzolder te bereiken. Hier berg je met gemak al je ski-, kampeer- en kerstspullen op!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de keuken heb je toegang tot de volledig betegelde tuin die op het westen gelegen is. De achtertuin beschikt over een schuur, een buitenkraan, een achterom en een zonnescherm. Er is de hele dag door dus zowel een plekje in de zon als schaduw te vinden. Hier ga je zeker veel uurtjes doorbrengen met familie en vrienden!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1936 * Woonoppervlakte 90 m2 * Inhoud 383 m3 * Perceel 130 m2 * Vloerverwarming 2016 * Moderne keuken met inbouwapparatuur 2014 * Originele ensuite deuren * Inbouwspots woonkamer en keuken * Kelderkast woonkamer * Vensterbanken natuursteen * Moderne badkamer 2015 * 4 slaapkamers * Opbergzolder * Schilderwerk buiten 2018 * CV 2013 * Tuin gelegen op het westen * Tegels tuin 2018 * Schutting tuin 2017 * Zonnescherm * Achterom * Dakkapel achter en voor * Geheel voorzien van dubbele beglazing * Karakteristieke gemoderniseerde jaren '30 woning * Nabij het centrum *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €214.000
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 90m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (73)

X