fbpx
C&R Makelaars

Jasmijnberg 11, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€225.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

STARTERS OPGELET: Start hier jouw nieuwe avontuur? Hier kun je heerlijk genieten van een goed onderhouden tussenwoning in de gezellige en kindvriendelijke woonwijk Tolberg met het natuurgebied om de hoek! Het unieke aan deze woning is de ruime uitgebouwde woonkamer, 3 slaapkamers, een royale badkamer en de fijne achtertuin waar je tot in de late uurtjes kunt genieten. Ben jij al overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Entree
Parkeer je auto voor de deur in één van de parkeervakken of op je eigen oprit en je bent bij de overdekte voordeur. Welkom! Via de voordeur bereik je de hal, deze geeft toegang tot de meterkast, het hangtoilet met fonteintje, de trappenkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken
Open de deur naar de woonkamer en je bent verliefd! Yes, die gedroomde lange eettafel en die gezellige zithoek kunnen geplaatst worden in deze ruime woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin. De halfopen keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat met afzuiging en een oven. De gehele begane grond is voorzien van een mooie eikenhouten vloer en gestucte wanden.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap naar de eerste verdieping bereik je de overloop, deze geeft toegang tot 3 slaapkamers, een vaste kast en de royale badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren, één daarvan beschikt over een elektrisch rolluik en een balkon. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een hoekbad met douche, hangtoilet, designradiator en een wastafel. In de vaste kast op de overloop bevindt zich de CV-ketel en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande deuren in de woonkamer kom je terecht in de achtertuin. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd met een mooi terras en nette erfafscheiding. Dat betekent meer tijd over om te genieten van de zon. Achterin de tuin vind je de achterom en een schuurtje welke voorzien is van elektra. Hier sla je met gemak de fietsen en het gereedschap op. Nodig jouw vrienden alvast maar uit voor de zomer BBQ!

Omgeving
De woning is gelegen in een gewilde en rustige woonwijk aan een ruim opgezette straat met groenstroken, speelveldjes en speeltuintjes. Op loopafstand van het winkelcentrum en diverse voorzieningen.

Kortom, dit is de ideale woning voor starters in verband met het krijgen van een starterslening en de NHG!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1997 * Woonoppervlakte 105 m2 * Inhoud 346 m3 * Perceel 168 m2 * Goed onderhouden tussenwoning * Kindvriendelijke woonwijk Tolberg * Natuurgebied om de hoek * Eigen oprit * Ruim uitgebouwde woonkamer * Open keuken met inbouwapparatuur * 3 slaapkamers * Balkon * Elektrisch zonnescherm *Volledig voorzien van dubbelglas * Royale badkamer * Vaste kast met CV-ketel en aansluiting wasmachine/droger * Openslaande deuren naar de achtertuin * Tuin onderhoudsvrij aangelegd * Schuurtje voorzien van elektra * Achterom * Gewilde en rustige woonwijk * Speeltuintjes, speelveldjes en groenstroken in de straat * Op loopafstand van het winkelcentrum en diverse voorzieningen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €225.000
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 105m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (73)

X