fbpx
C&R Makelaars

Markt 27 f, Roosendaal, Nederland

Bekijk op de kaart
€159.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wonen in hartje stad? Dit fijne 3-kamer appartement beschikt over 2 slaapkamers, ruime woonkamer en open keuken. Nog even handjes uit de mouwen en jij woont hier straks geweldig!

Het complex
Het fijne complex is gesitueerd op de Oude Markt van Roosendaal en beschikt over een intercom, lift, fietsenstalling en bergingen.


Entree
De woning bevindt zich op de derde verdieping en bereik je via het trappenhuis of lift.  Kom binnen in de ruime centrale hal met toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet en de woonkamer.




Wonen & koken
Proef het échte stadsleven met altijd die overweldigende view op de Oude Markt met haar terrassen en de St. Jan. Hier zit je "first row" bij alle evenementen in Roosendaal! De ruime woonkamer (ca 30m2) is voorzien van gestucte muren en lekker veel lichtinval door de grote raampartij. Verder vind je hier een open keuken met simpele keukeninrichting en een bar als afscheiding.

Slapen, dromen & douchen
Via de hal heb je toegang tot het toilet met fonteintje en de ruime badkamer met ligbad/douche, vaste wastafel, was/droger aansluitingen en de CV Ketel. Denk in mogelijkheden; de badkamer is eenvoudig, maar heeft wel een oppervlakte van ca. 9m2.  Hier plaatst je met gemak jouw droombadkamer met inloopdouche en een kastenwand voor het witgoed/cv.

Zonnen en genieten
Even zin in rust i.p.v. gezelligheid? Pak een boek en verplaats je naar het balkon. Deze is gelegen op het zuiden en biedt een oase van zon, rust en privacy.

Berging:
Op de begane grond aan de achterzijde van het complex bevinden zich de berging van de woning (ca 5,25m2)

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1988 * Inhoud 215m³ * Woonoppervlak 80m2 * Het gehele appartement is voorzien van gestucte muren * Bijdrage VVE: ca euro 100,- per maand * Hartje centrum *Volledig voorzien van dubbele beglazing * Parkeren kan in de directe omgeving met gebruik van een parkeervergunning á euro 48,- p/jaar * Balkon op het zuiden *

Overdracht
Vraagprijs €159.500
Status VERKOCHT
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 80m2
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (73)

X