fbpx
C&R Makelaars

Sophiastraat 15 4701 GS

Bekijk op de kaart
€265.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitgebouwde karakteristieke jaren '30 woning gelegen in het centrum van Roosendaal, lees dan vooral verder!

Entree
Parkeer de auto voor de deur en loop met ons mee naar de voordeur. Bij aankomst in de hal zien wij gelijk de mooie trap naar boven. De hal is ook nog voorzien van een trapkast, de meterkast en de doorgang naar zowel de woonkamer als de keuken.  

Wonen & koken
Via de hal lopen wij door naar de woonkamer. Deze zeer ruime woonkamer is voorzien van meerdere zit en/of eethoeken. Door de grote raampartijen aan de voorzijde van de woonkamer komt hier veel natuurlijk licht binnen. Bij binnenkomst in de woonkamer valt de mooie parketvloer gelijk op! Ook de gipsen ornamenten in de woonkamer; kooflijsten, perklijsten en rozetten zorgen voor de ultieme jaren '30 sfeer. Via de hal zullen wij doorlopen naar de keuken. Deze nette keuken is voorzien van een vaatwasser en een 4-pits gaskookplaat. De keuken beschikt over een ruim werkblad wat ervoor zorgt dat jij genoeg ruimte hebt om lekker te kokkerellen! Via de keuken lopen wij door naar de uitbouw. Deze uitbouw is voorzien van meerdere lichtkoepels en dubbele tuindeuren. Bovendien kan je hier ook de toiletruimte op de begane grond bereiken. Via de woonkamer en de keuken is ook de leuke eetkamer te bereiken. Hier kan je heerlijk borrelen met vrienden en/of familie!

Slapen, dromen & douchen
Als wij via de trap doorlopen naar de eerste verdieping vallen de drie slaapkamers gelijk op! De drie ruime slaapkamers zijn voorzien van meerdere raampartijen en hier kan je gemakkelijk je eigen kingsize bed kwijt! De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en een toilet.

Tuinieren, zonnen & genieten
Houd jij van barbecueën met vrienden en/of familie? Dan moet dat hier helemaal goed komen. Deze tuin is vrijwel onderhoudsvrij en biedt ruimte voor een ruim tuinhuis, bovendien is de tuin voorzien van nette schuttingen zodat er veel privacy aanwezig is. De tuin heeft een ideale ligging om lekker in de zon te genieten ook tot in de late avonduren. De tuin beschikt ook nog over een achterom
 
Bijzonderheden: Uitbouw *Gelegen in het centrum* Tuin op het zuiden* Achterom aanwezig* 3 slaapkamers* Ruime badkamer* Cv-ketel uit 2014*
Overdracht
Vraagprijs €265.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1938
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 115
Energie
Label G
Geldig tot 06/10/2030
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (428)

X