fbpx
C&R Makelaars

Laurierberg 17a 4708 LD

Bekijk op de kaart
€475.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een leukerd! Deze instapklare woning komt te koop! De woning beschikt over een moderne open keuken, een ruime woon/eetkamer met vloerverwarming, een serre, drie slaapkamers, een moderne badkamer, een walk in closet en een ruime tuin. De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met triple HR+++ glas. Daarnaast beschikt de woning over energielabel A! Ben jij net zo enthousiast als wij? Kom dan snel een kijkje nemen!

Entree
Parkeer de auto op de ruime oprit en loop door de voordeur naar binnen. Welkom in de hal! Vanuit de hal heb je toegang tot de garage/praktijkruimte, de meterkast, het toilet, de keuken en de trap naar de eerste verdieping. Zullen we een kijkje nemen in de keuken?

Wonen & koken
Vanuit de hal lopen we door naar de keuken. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een combi-oven en een 5-pits gasfornuis. Aansluitend aan de keuken zit de ruime woon/eetkamer. Over de gehele woonkamer ligt een mooie tegelvloer die is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast beschikt de woonkamer ook over een houtkachel van het merk Contura, ideaal tijdens de koude wintermaanden. Achterin de woonkamer heb je voldoende ruimte voor een grote eettafel. Deze ruimte beschikt over een dakraam en een schuifpui waardoor er veel natuurlijk daglicht naar binnen schijnt. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot de tuin maar laten we eerst boven een kijkje nemen.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Vanuit de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers, de walk-in closet, het toilet en de badkamer. Beide kamers bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van jouw bed én kledingkast. Daarnaast beschikken beide slaapkamers over een airco. De moderne badkamer beschikt over een dubbele wastafel en een inloopdouche. De walk-in closet kan ook omgetoverd worden tot een kleinere vierde slaapkamer. Via de vaste trap lopen we door naar de tweede verdieping waar zich de derde slaapkamer bevindt. Ook bevindt zich hier een ruime berging, ideaal voor het opbergen van al je spullen.

Tuinieren, zonnen & genieten
De garage kan je omtoveren tot praktijkruimte of een sportschool aan huis, ideaal! De garage is ook voorzien van een airco en een extra berging. Achter de woning bevindt zich een ruime serre die voorzien is van een buiten keuken met BBQ en een vuurtafel. De serre biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een heerlijke loungeset of een grote eettafel. Hier kun je zowel in de winter als in de zomer heerlijk genieten. Nodig je vrienden maar alvast uit voor een heerlijke BBQ!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 137m2 * Bouwjaar 1995 * Kindvriendelijkewijk Tolberg * Vloerverwarming * 12 Zonnepanelen * Energielabel A * Moderne badkamer * 4 Slaapkamers * 4 Airco's * Houtkachel van het merk Contura * Ruime serre * HR+++ glas *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €475.000
Status VERKOCHT O.V.
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 137
Energie
Label A
Geldig tot 09/02/2034
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X