fbpx
C&R Makelaars

Vondellaan 37 4707 AC

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een charmante tussenwoning? Zoek dan niet verder, want dan is dit de perfecte plek voor jou! Deze woning heeft een woon- en eetruimte, twee slaapkamers, een ruime badkamer, een garagebox en maar liefst 14 zonnepanelen! Met een vleugje creativiteit en jouw persoonlijke touch kun je deze woning omtoveren tot jouw eigen plekje. Word je al enthousiast? Aarzel niet langer en plan snel je bezichtiging in om de woning zelf te ervaren!

Entree
Bij aankomst kun je de auto aan straat parkeren of in jouw eigen garagebox en loop je door de keurige voortuin naar de voordeur. Bij binnenkomst in de hal tref je een toilet, evenals een handige opbergkast. Vanuit hier heb toegang tot zowel de keuken als de woonkamer.

Wonen & koken
Vanuit de hal betreed je de knusse woonkamer, die veel natuurlijk licht biedt dankzij twee grote ramen. Hier is ook voldoende ruimte voor een eettafel. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de gesloten keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, inductie kookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap. In de keuken heb je ruimte voor het plaatsen van een kleine eettafel, ideaal voor jouw eerste kopje koffie in de ochtend! De keuken biedt toegang tot de achtertuin. Maar laten we nu eerst de bovenverdieping gaan verkennen!

Slapen, dromen & douche
Via de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping, waar twee ruime slaapkamers te vinden zijn. De master bedroom, gelegen aan de voorzijde van de woning, biedt voldoende ruimte voor een kledingkast en een kingsize bed. De ruime badkamer is compleet met een ligbad, douche, wastafelmeubel met wastafel, bidet en een toilet. Na een lange werkdag kom je volledig tot rust tijdens een warm bad. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Deze verdieping is één grote ruimte die je geheel naar eigen wensen kunt inrichten, bijvoorbeeld als studeerkamer.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de keuken bereiken we de volledig betegelde achtertuin, die ook is uitgerust met een zonnescherm. Er zijn verschillende gezellige zithoeken gecreëerd om volop van de buitenlucht te genieten. Achterin de tuin is er een handige berging aanwezig, ideaal voor het opslaan van tuinbenodigdheden en fietsen. Bovendien beschikt deze woning over een garagebox, ideaal voor het parkeren van voertuigen en opslagruimte voor spullen.

Bijzondere eigenschappen
* Bouwjaar 1966 * Woonoppervlakte van 106 m2 * Knusse woonkamer * Twee slaapkamers * Complete badkamer * Ruime zolder met vaste trap * Stenen berging * Garagebox * 14 zonnepanelen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1966
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 106
Energie
Label B
Geldig tot 30/06/2030
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X