fbpx
C&R Makelaars

Parklaan 117 4702 XC

Bekijk op de kaart
€599.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw, wat een ruimte! Ben jij op zoek naar een fijne ruime woning in de Parklaan? Dan is deze woning echt iets voor jou! Deze woning beschikt over een ruime woon- en eetkamer, een fijne keuken, vijf slaapkamers, een badkamer met ligbad en aparte douche, een fijne tuin en een bijgebouw met extra slaap- en badkamer. Ben jij al enthousiast? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jou rond te leiden in deze heerlijke woning.

Entree
Parkeer je auto op de oprit en loop met ons mee naar binnen! Bij binnenkomst in de hal heb je direct toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, een toilet, een inbouw kast, de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Loop je eerst met ons mee naar de woonkamer?

Wonen & koken
Bij het binnenkomen van de woonkamer valt meteen de gezellige inrichting op. Er is voldoende ruimte om comfortabel in de hoekbank te zitten en te genieten van een leuke film. Wat ideaal is aan deze woning, is dat de woon- en eetkamer in elkaar overlopen. Via de hal loop je door naar de dichte keuken. Deze nette keuken beschikt over een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een 6-pits gasfornuis en een dubbele oven. Kortom hier kan je al je creativiteit kwijt om lekker te kokkerellen. Loop je mee naar boven?

Slapen, dromen en douchen
Via de trap bereik je de overloop naar de badkamer. De heerlijke badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, een aparte douche, twee wastafels en een toilet.
De kleine trap geeft toegang tot drie slaapkamers. In de royale hoofdslaapkamer, kun je gemakkelijk je kingsize bed kwijt en beschikt over een inbouwkast, tevens heeft een andere slaapkamer ook een inbouwkast dus aan opbergruimte geen gebrek. Via de vaste trap lopen wij naar de volgende verdieping. Op de overloop bevindt zich de CV- ketel en vind je aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Een van de twee slaapkamers beschikt over een wastafel met koud water. Via de tuin is de schuur met een bijgebouw te bereiken. Het bijgebouw beschikt over een zesde slaapkamer en een badkamer met een toilet, een wastafel en een douche. Ideaal als er gasten blijven slapen!

Tuinieren, zonnen en genieten
De achtertuin is bereikbaar via de openslaande deuren in de eetkamer, via de keukendeur of via het hek achterom. In de tuin bevind zich een overkapping waar je gemakkelijk je fietsen kunt stallen. Door de overvloed aan ruimte kun je gemakkelijk een heerlijk loungeset kwijt. Zie jij jezelf hier al genieten?

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte 153m2 * Bouwjaar 1947 * Vijf slaapkamers * 12 Zonnepanelen * Ruime achtertuin op het Noorden * Bijgebouw met extra slaap- en badkamer * Veel opbergruimte * Energielabel B * Nieuwe CV-ketel *
Overdracht
Vraagprijs €599.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1947
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 153
Energie
Label B
Geldig tot 26/07/2033
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X