fbpx
C&R Makelaars

Alexanderdonk 53 4707 WC

Bekijk op de kaart
€585.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een ruime vrijstaande woning in de groene wijk Langdonk? Lees dan vooral nog even verder want we hebben een topper voor jou in de verkoop waar het eventueel mogelijk is om dubbele bewoning te creeeren: Alexanderdonk 53! Deze toffe woning beschikt over 5 slaapkamers (o.a. op de begane grond), 2 badkamers waarvan 1 op de begane grond, ruime keuken, zeer royale tuin, een garage en een oprit. Een fijne woonplek die wij jou graag willen laten zien! Plan je snel een bezichtiging in?

Entree
Parkeer je auto op de ruime oprit en loop met ons mee. Welkom in de hal! Je schoenen wil je direct uitdoen dankzij deze marmer natuurstenen vloer. Vanuit de hal bereik je het toilet, de badkamer, slaapkamer, kantoor (ook te gebruiken als slaapkamer), de keuken en natuurlijk de woonkamer. Ook kun je vanuit hier doorlopen naar de eerste verdieping. Laten we snel doorlopen om de rest van de woning te bekijken.

Wonen en koken
De woonkamer is ook weer voorzien van een marmeren natuursteen vloer. Wat een fijne leefruimte! Je hebt hier genoeg ruimte om verschillende zithoekjes te creëren. Plek voor een royale loungebank of een eettafel heb je zeker! Daarnaast kan je door de vele raampartijen ook nog eens genieten van het daglicht dat binnenvalt. Door naar de keuken, ook deze biedt weer voldoende ruimte en is voorzien van een vaatwasser, combi-oven, koelkast en een inductie kookplaat. Heb jij altijd al gedroomd van een open keuken met een kookeiland? Ook dat is mogelijk! Haal het muurtje eruit en creëer jouw droom keuken!


Slapen, dromen en douchen
Vanuit de hal op de begane grond bereiken we 2 grote kamers welke geschikt zijn om als slaapkamer, kantoorruimte of hobbyruimte te gebruiken. Heb jij al een idee wat je met deze ruimtes gaat doen? Op de begane grond vind je ook de badkamer welke voorzien is van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Terug naar de hal want we gaan door naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je nog eens 3 slaapkamers welke voorzien zijn van een nette vloer en strakke wanden. De badkamer op deze verdieping is ook van alle gemakken voorzien namelijk een ligbad, dubbele wastafel, douche en toilet. Daarnaast zijn er op heel de 1e verdieping verschillende berg kasten te vinden, Wat een ruimte!

Tuinieren, zonnen en genieten
Wat een fijne en ruime achtertuin is dit! De tuin beschikt over een achter, zij en voortuin waar altijd wel een plekje in de zon en schaduw te vinden is. Vanuit de achtertuin heb je toegang tot de berging welke is voorzien van keuken, wasmachineaansluiting en bergzolder. Ook bereik je vanuit hier de garage. Je hebt hier dus zeker genoeg opbergruimte, wie wil dat nou niet? Ook beschikt de tuin over een royale overkapping waar je een heerlijke lounge set kwijt kan, zie jij jezelf hier al zitten met je vrienden of familie? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bijzonderheden
Geschikt voor dubbele bewoning Gelegen in de groene wijk in de Langdonk* Leuke straat met verschillende vrijstaande woningen en 2-onder-1 kapwoningen* Slaapkamer + badkamer op de begane grond* Voorzien van 5 slaapkamers* Royale woonkamer* Royale tuin* Veel bergruimte* aansluiting vloerverwarming* vloerverwarming in badkamer en slaapkamer*
Overdracht
Vraagprijs €585.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1972
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 181
Energie
Label E
Geldig tot 16/08/2025
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (425)

X