fbpx
C&R Makelaars

Paulijnenveld 8 4702 XX

Bekijk op de kaart
€239.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

*OPENHUIS 11-07-2022 16:00 uur - 17:30 uur*

Is dit misschien jouw nieuwe thuis na even de handjes te hebben laten wapperen?! Wij hebben weer een leuke hoekwoning in ons assortiment welke misschien van jou kan zijn! Deze woning aan de Paulijnenveld 8 is gelegen in een kindvriendelijke buurt de Kalsdonk.
De woning is op loopafstand van het centrum, supermarkt en treinstation. Binnen 3 minuten zit je op de snelweg om naar je werk te gaan. Ideaal! Deze leuke hoekwoning beschikt over een gezellige woon- en eetgedeelte, een halfopen keuken, een badkamer, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot een vierde op zolder) en een voor- en achtertuin. Is dit het huis wat voldoende mogelijkheid biedt om je hier jouw eigen plekje te creëren?! Kom dan zeker een kijkje nemen op 11-07-2022 tussen 16:00 uur – 17:30 uur ‘’OPENHUIS’’.

Entree:
Parkeer je auto voor de deur en stap vervolgens de woning binnen in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de gezellige woon- en eetgedeelte en de halfopen keuken.

Wonen & koken:
Vanuit de hal stap je binnen in een gezellige woon- en eetkamer. De hoek om voorbij het eetgedeelte kom je bij de halfopen keuken waarbij je gasten die gezellig in de woonkamer zitten geen last hebben van nog een kleine afwas die er nog staat. De functionele crèmekleurige keuken is voorzien van een inductiekookplaat, een oven, een koel-vriescombinatie, vaatwasser, een spoelbak en een afzuigkap.

Slapen & douchen:
Vanuit de woonkamer is de hal met een vaste trap naar de eerste verdieping te bereiken of om een stop te maken voor het pas vernieuwde toilet welke in 2022 maar nog niet volledig is afgewerkt. De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer voorzien van een wastafelmeubel, een ligbad/douche. De badkamer is ook pas vernieuwd in 2022 welke nog niet volledig is afgewerkt. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping (zolder) die eventueel als extra slaapkamer kan fungeren en een voorzolder. Op de voorzolder bevindt zich de CV-ketel.

Tuinieren, zonnen & genieten:
Vanuit de keuken stap je zo de achtertuin in welke geheel is bestraat en heeft een stenen schuur. De tuin is voorzien van een achterom. Dus gebruik gemakkelijk de Brabantse achterom. Kortom, gaat dit jouw nieuwe thuis worden?!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1983 * 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 4 (zolder) * speeltuintje voor de deur * Parkeren voor de deur * Laminaat vloeren * Binnen 3 minuten op de snelweg
Overdracht
Vraagprijs €239.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1983
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 85
Energie
Label C
Geldig tot 16/05/2026
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X