fbpx
C&R Makelaars

Bergkristaldijk 91 4706 DV

Bekijk op de kaart
€385.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Je ziet het goed! Maak hier je eigen droomplek van! Deze bungalow is gelegen in de ‘kindvriendelijke wijk’ Kortendijk. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, een nette keuken en badkamer, dubbel glas en veel rolluiken.
 
Entree
Parkeer je auto op de oprit en loop met ons mee richting de voordeur. Bij binnenkomst in de hal heb je direct toegang tot de woonkamer, meterkast en een bergruimte/bijkeuken. Zullen wij doorlopen naar de woonkamer?

Wonen & koken
De ruime woonkamer is voorzien van vinyl in combinatie met vloerbedekking. De woonkamer beschikt over veel raampartijen die voor veel natuurlijk licht zorgen. Hier kan jij jouw ideale eet-en zithoeken creëren hoe jij maar wilt! De woonkamer is bovendien voorzien van een sierhaard, deze geeft een hele leuke en gezellige sfeer. Zullen wij doorlopen naar de keuken? De semi-open keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten. De keuken is erg ruim en hier kun jij dus ook al jouw creativiteit kwijt om lekker te kokkerellen.
 
Slapen, dromen en douchen
De woning is voorzien van twee ruime slaapkamers. Deze beschikken over grote raampartijen waardoor hier veel licht binnenkomt. Door de rolluiken kan je het natuurlijk ook lekker donker maken! De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een badkamermeubel met wastafel. De woning is verder nog voorzien van berging en een bijkeuken, dit was eerst een garage en kan ook gemakkelijk weer een garage worden. Bovendien kan het puntdak eenvoudig teruggebracht worden tot het originele platte dak.
 
Tuinieren, zonnen en genieten
De tuin heeft een leuke en sfeervolle uitstraling. Hier kan je uitermate genieten van de privacy. Bovendien is de woning voorzien van een ruime serre. Hier kan je heerlijk genieten van de privacy die de woning biedt en heb je een leuk uitzicht richting het groen. De tuin is groter dan je zou verwachten aangezien deze deels afgezet is.
 
Bijzonderheden: * Veel privacy* Alle voorzieningen begane grond* Bijkeuken en berging kan terug naar garage* Ruime oprit* Dubbelglas + rolluiken* 2 slaapkamers* Ruime tuin*
Overdracht
Vraagprijs €385.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1975
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 124
Energie
Label C
Geldig tot 28/11/2030
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X