fbpx
C&R Makelaars

Mosberg 80 4708 NA

Bekijk op de kaart
€315.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een instapklare tussenwoning in de kindvriendelijke wijk Weihoek? Dan hebben wij het perfecte huis voor jou gevonden! Deze leuke tussenwoning beschikt over een ruime woonkamer, een open keuken met inbouwapparatuur, vier slaapkamers, een badkamer, 2 aparte toiletten, een eigen garage met elektrische deur, twee zonnepanelen en een knusse voortuin. Sta jij te poppelen om te zien wat deze woning nog meer te bieden heeft? Plan dan snel jouw bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto in de parkeervakken aan de straat of in jouw eigen garage en loop mee naar de voordeur. Welkom! Wij komen binnen in de hal die toegang geeft tot de eerste slaapkamer, de berging en de trapopgang naar de eerste verdieping. De eerste ruime slaapkamer is voorzien van een raam aan de voorzijde, hierdoor komt er veel natuurlijk licht naar binnen. In de berging bevindt zich een aansluiting voor een wasmachine en droger. Ook bereik je via deze berging de inpandige garage. Zullen we een kijkje boven nemen?

Wonen en koken
Via de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot de keuken en een apart toilet. De overloop is voorzien van een mooie grijze PVC vloer welke volledig doorloopt tot in de keuken en woonkamer. De ruime open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een vier pits gasfornuis. In deze keuken kan jij tijdens het koken ook gezellig bijkletsen met vrienden. Ideaal! Via de open keuken bereiken we de gezellige woonkamer. De woonkamer laat zich gemakkelijk indelen in een eet- en zitgedeelte. Door de grote raampartij aan de voorzijde van de woonkamer komt er veel natuurlijk licht naar binnen. Hierdoor oogt de woonkamer erg ruim! Loop je mee naar de tweede verdieping?

Slapen, dromen & douchen
Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, het tweede toilet, een berging met aansluiting van de CV ketel en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn erg ruim en voorzien van veel lichtinval. De ruime badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Tuinieren, zonnen & genieten
In de knusse betegelde voortuin is er genoeg ruimte voor een leuke loungeset of tuintafel. Hier kun jij gezellig met vrienden en familie genieten van de warme zomeravonden!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1999 * Woonoppervlakte 117m2 * Garage met elektrische deur * Open keuken met inbouwapparatuur * Woonkamer op de eerste verdieping * Vier slaapkamers waarvan één zich bevindt op de begane grond * Gezellige voortuin * Twee zonnepanelen *
Overdracht
Vraagprijs €315.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1999
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 117
Energie
Label A
Geldig tot 16/10/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X