fbpx
C&R Makelaars

Keijenburg 2 4702 CG

Bekijk op de kaart
€450.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw, wat een topper! Ben jij op zoek naar een ruime hoekwoning in het centrum van Roosendaal? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Deze woning beschikt over een ruime woonkamer, een halfopen keuken, een bijkeuken, een moderne badkamer, vier slaapkamers, een zolder, een ruime berging en een heerlijke tuin. Kortom, deze woning heeft alles wat je zoekt! Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat deze woning jou nog meer te bieden heeft? Plan dan snel jouw bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto voor de woning op straat en loop mee naar de voordeur. Welkom! We komen binnen in de hal die ons toegang geeft tot een toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. Zullen wij een kijkje nemen in de woonkamer?

Wonen & koken
Wanneer wij binnen komen in de woonkamer valt gelijk het vele lichtinval op. Hierdoor krijgt de woonkamer een ruimtelijke uitstraling. De woonkamer laat zich gemakkelijk indelen in een zit- en eetgedeelte. De woonkamer beschikt over een prachtige houten vloer en spachtelputz wanden. Zowel via de woonkamer als via de hal komen we in de half-open keuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, een vaatwasser, een oven en een inductiekookplaat. Via de keuken bereiken we de bijkeuken. De bijkeuken beschikt over een aansluiting voor een wasmachine en droger. Zullen we naar de eerste verdieping gaan?

Slapen, dromen & douchen
Via de trapopgang in de hal bereiken we de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot een walk in closet, twee slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De walk in closet beschikt over genoeg ruimte om al jouw kleding in op te bergen. Super handig! De twee slaapkamers zijn beide ruim genoeg om een tweepersoonsbed en kasten te plaatsen. Beide slaapkamers beschikken over grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. De moderne badkamer is voorzien van een toilet, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Hierdoor kun je de dag heerlijk beginnen zonder file voor de wastafel! Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten en een wastafel.

Tuinieren, zonnen & genieten
Deze woning beschikt over een heerlijke ruime tuin op het zuiden. Dit is ideaal, want hierdoor kan je zomers heerlijk van de zon genieten! De tuin beschikt over een ruime berging. Ideaal om fietsen en tuinspullen in op te bergen. De berging kan ook gebruikt worden als garage, waar een auto in kan. Ook beschikt de tuin over een stenen terras, hier kan je gemakkelijk jouw tuintafel of loungeset plaatsen. Steek de BBQ maar vast aan want dit beloofd een heerlijke zomer te worden!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1938 * Woonoppervlakte 159 m2 * Half-open keuken * Ruime woonkamer * Vier slaapkamers * Moderne badkamer met inloopdouche * Tuin op het zuiden met een berging * In het centrum * Energielabel C * Kunstofkozijnen bovenverdieping * Kunstof dakkapel * bijna gehele woning voorzien van rolluiken *
Overdracht
Vraagprijs €450.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1938
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 159
Energie
Label C
Geldig tot 16/10/2030
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X