fbpx
C&R Makelaars

Hagedisberg 2 4708 HM

Bekijk op de kaart
€435.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke tweekapper gelegen in de felbegeerde en kindvriendelijke wijk Tolberg? Jouw zoektocht eindigt hier, want wij hebben precies wat je zoekt! Deze woning beschikt over een royale woonkamer met een open keuken, vier slaapkamers, nette badkamer, mooie achtertuin, energielabel A en eigen oprit met een garage en een laadpaal. Ben je al enthousiast geworden? Plan dan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Bij aankomst kan je je auto parkeren op je eigen oprit of in de garage. Vanuit daar loop je via de voordeur de hal binnen. In de hal bevindt zich de meterkast, een toilet, de trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer. Laten we daar meteen een kijkje nemen!

Wonen & koken
Zodra je de woonkamer betreedt, word jouw aandacht meteen getrokken door de overvloed van natuurlijk licht wat door de grote ramen naar binnen straalt. De woonkamer is erg gezellig en biedt veel ruimte en mogelijkheden om er jouw eigen draai aan te geven. Vanaf de woonkamer lopen we door naar de moderne open keuken. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een quooker, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een oven die beschikt over twee temperatuur zones en een combi-oven. Vanuit de keuken heb je toegang tot de garage en de tuin, maar laten we eerst boven een kijkje nemen.

Slapen, dromen & douche
Via de vaste trap in de hal bereik je de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De 'master bedroom' is groot genoeg voor het plaatsen van jouw kingsize bed waardoor je 's nachts heerlijk uit kunt rusten. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dakkapel. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en zelfs een bubbelbad, heerlijk om lekker in te ontspannen. Vanaf de overloop kan je met de vaste trap naar de tweede verdieping. De zolder beschikt over 2 dakramen. Op de tweede verdieping vindt je een aansluiting voor de wasmachine en droger en de cv-installatie. Ook bevindt zich op deze verdieping de vierde slaapkamer.

Tuinieren, zonnen & genieten
De tuin is te bereiken via de schuifpui in de keuken of de garage. De poort in de achtertuin kan wel open maar mag niet als toegang gebruikt worden. De tuin beschikt over een betegeld terras waar je een eettafel kan zetten om tijdens de warme zomer dagen lekker buiten te kunnen dineren!

Bijzonderheden
* Woonopppervlakte 129m2 * Bouwjaar 1988 * Garage * Oprit * Moderne keuken * Dakkapel * Vier slaapkamers * Bubbelbad * Laadpaal bij de woning * Energielabel A * 12 zonnepanelen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €435.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1988
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 129
Energie
Label A
Geldig tot 13/10/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X