fbpx
C&R Makelaars

Margrietberg 18 4708 NM

Bekijk op de kaart
€550.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij graag wonen in de gewilde wijk de Weihoek? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Deze woning is voorzien van een moderne keuken, sfeervolle woonkamer, maar liefst zes slaapkamers, een fijne achtertuin en een garage. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Plan dan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Parkeer je auto in de garage, op de oprit of in de wijk en loop met ons mee naar de voordeur, welkom in de hal! Vanuit de hal heb je toegang tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet, de meterkast en de woonkamer. Zullen we een kijkje gaan nemen?

Wonen en koken
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat, een koffiezetapparaat en een Quooker. De ruimte is voorzien van een prachtige eiken houten vloer en veel raampartijen. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen in een zit- en eethoek. Doordat de eethoek in open verbinding staat met de keuken leent de ruimte zich perfect voor het organiseren van een gezellig diner met vrienden! De living biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote hoekbank. Via de aan de achterzijde gelegen deuren heb je toegang tot de achtertuin. Zo zet je in de zomer heerlijk de openslaande deuren open en in de winter geniet je op de bank om een avondje te Netflixen. Laten we nu eerst boven een kijkje gaan nemen!

Slapen, dromen & douchen

Via de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping, hier heb je toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De twee grootste slaapkamers bevinden zich aan de rechterzijde van de woning en bieden beide genoeg ruimte voor het plaatsen van jouw kingsize bed, een hiervan is ook voorzien van een ruime inbouwkast. De andere twee slaapkamers zouden perfect kunnen dienen als studeer- of werkkamer. De woning biedt voldoende opties, aan ruimte is er dus geen gebrek! De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en een dubbele wastafel met wastafelmeubel. De badkamer biedt alle faciliteiten om je dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten. Via de vaste trap bereiken we de overloop van de tweede verdieping. Hier bevinden zich nog twee slaapkamers en de CV-ketel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de openslaande deuren in de woonkamer, de garage, of het pad naast de woning bereiken we de achtertuin. De achtertuin biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een eethoek en beschikt over een overkapping met voldoende plaats voor een fijne loungeset, zo kun je zelfs bij regenachtig weer van de tuin genieten!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2000 * Woonoppervlakte 159 * In de wijk Weihoek * Zes slaapkamers * Moderne keuken * Garage * Tuin op het zuiden *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €550.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2000
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 159
Energie
Label B
Geldig tot 09/03/2030
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X