fbpx
C&R Makelaars

Thorbeckelaan 22 4708 LX

Bekijk op de kaart
€400.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een ruime tussenwoning gelegen aan de rand van Roosendaal in de kindvriendelijke wijk Tolberg? Dan is deze woning misschien wat voor jou! De woning bevindt zich op loopafstand van een park, een speeltuin en ligt in de buurt van een supermarkt. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een keuken met inbouwapparatuur, drie slaapkamers, een moderne badkamer en een heerlijke tuin. Ben jij al enthousiast geworden? Plan dan snel jouw bezichtiging in en kom met ons een kijkje nemen!

Entree
Via de bestrate voortuin bereikt u de voordeur, welkom! Via de hal heb je toegang tot het toilet, de keuken en de woonkamer. Zullen we een kijkje nemen in de keuken?

Wonen & koken
Via de ruime hal bereik je de keuken. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een combi-oven, een vaatwasser en een 6-pits gasfornuis. Aan de bar in de keuken kun je s'ochtends heerlijk ontbijten. Via de hal bereiken we de woonkamer. Wanneer we de woonkamer binnenkomen valt direct de grote raampartij en schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer op, die een ruim effect creëeren in de woning. De woonkamer beschikt over veel ruimte waardoor je een leuke zit- en eethoek kan creëren. Door de schuifpui kan je het woonkamer gevoel doortrekken naar buiten. We komen zo terug bij de tuin maar laten we eerst een kijkje boven nemen.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap kom je uit op de 1e verdieping die beschikt over twee slaapkamers en de badkamer. Via de ruime overloop bereik je onder andere de master bedroom. Deze is voorzien van een airco en een aangrenzende walk-in-closet. De 2e slaapkamer leent zich perfect als kinder- of studeerkamer. De badkamer beschikt over een wastafel, inloopdouche en 2e toilet. We lopen door naar de tweede verdieping, welke je bereikt met een vaste trap. Op de ruime voorzolder bevindt zich een aansluiting voor de wasmachine en droger en nog een extra (slaap) kamer.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de schuifpui in de woonkamer bereik je de achtertuin, waar je zowel overdekt als lekker in de zon kunt genieten! De tuin is voorzien van een houten berging en bereikbaar via een achterom, ideaal voor bijvoorbeeld je fietsen!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1995 * Woonoppervlakte 140m2 * 3 slaapkamers * Moderne keuken * Ruime woonkamer met schuifpui * 1 slaapkamer voorzien van airco * Badkamer met inloopdouche * Tuin met overkapping en een achterom *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €400.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 140
Energie
Label B
Geldig tot 02/02/2025
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X