fbpx
C&R Makelaars

Langeveld 41 4702 XW

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke instapklare woning in de buurt van het stadscentrum? Deze woning heeft 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 3), een open keuken en een achtertuin met veel privacy, de woning aan de Langeveld is zeer gunstig gelegen op een rustig woonerf en nabij het stadscentrum, diverse winkels en uitvalswegen. Kortom, een hele fijne woning waar je nog jaren van kunt genieten! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
De voortuin is netjes bestraat en de woning is gelegen aan een rustig woonerf. Via de voordeur kom je in de hal terecht. De ruime hal geeft je toegang tot de garage, de meterkast, het moderne toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, gestucte wanden en een garderobe hoek.

Wonen & koken
Via de hal kom je in de sfeervolle woonkamer. De woonkamer is ook voorzien van een stenen vloer met vloerverwarming. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een lekkere grote bank en een gezellige eettafel. Via de grote ramen aan zowel voor- als achterzijde kan je heerlijk genieten van het daglicht. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de nette open keuken, deze beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis met afzuiging, wastafel, een close-in boiler en voldoende opbergruimte. Terug in de hal krijg je ook toegang tot het toilet en de trap naar de eerste verdieping.

Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping. De twee slaapkamers zijn beide voorzien van een heerlijk raampartij, hierdoor kom je zeker geen zonlicht te kort. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een nette houten vloer. De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Deze ruimte beschikt over aansluiting voor de wasmachine en droger. De mogelijkheid bestaat hier nog een extra slaapkamer te creëren.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer bereik je de fijne achtertuin die op het noorden gelegen is. De tuin is netjes aangelegd met een terras. Hier ga je zeker heel wat uurtjes doorbrengen met vrienden en familie!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1981 * Woonoppervlakte 100 m2 * Perceel 120 m2 * Inhoud 390 m3 * 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 2) * Nette open keuken * Bijkeuken * Eerste verdieping elektrische rolluiken 2015 * Volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas * Nette achtertuin op het noorden gelegen * Garage * Zij ingang * In de buurt van het stadscentrum * Gelegen op een rustig woonerf *
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1981
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 101
Energie
Label C
Geldig tot 20/02/2025
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X