fbpx
C&R Makelaars

Galmeidijk 1 4706 KK

Bekijk op de kaart
€595.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Is dit 't huis wat je zocht?! Deze mooie en ruime vrijstaande woning gelegen in een van de meeste populaire straten van De Kortendijk staat te koop! Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer, een moderne gesloten keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, een werkkamer, een moderne badkamer, een ruime kelderruimte, garage en een eigen oprit. De ruime en privacyvolle achtertuin heeft ook een achterom en genoeg ruimte om je familie en vrienden te ontvangen voor een overheerlijke BBQ in de achtertuin. Is dit echt jouw droomhuis waar jij gelukkig van gaat worden?! Plan dan direct een bezichtiging in!

Entree:
Parkeer je auto op de ruime oprit of in de garage en stap vervolgens de woning binnen. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de 1ste verdieping en de keuken.

Wonen & koken:
De ruime gesloten keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combioven. Terwijl je aan het koken bent, heb je leuk zicht op de groene achtertuin. Vanuit de keuken kan je je ontspanning vinden in de ruime woonkamer/eetgedeelte. Zowel de woonkamer als het eetgedeelte heeft veel lichtinval. De woonkamer heeft een sfeervolle gashaard Het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een leuk zicht op de tuin. De tuin is te bereiken door de schuifpui.
Achter de keuken bevindt zich ook nog een bijkeuken en een werkkamer wat gebruikt kan worden als multifunctionele ruimte of slaapkamer, idéaal als leuke speelkamer voor de kinderen of werkplek aan huis! Vanuit deze ruimte is ook de ruime garage te bereiken.

Slapen & douchen:
Vanuit de hal is de 1e verdieping met een vaste trap te bereiken. De overloop geeft je toegang tot 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een zeer ruime inloopdouche. Verder is de badkamer voorzien van een wastafelmeubel en een toilet.

Tuinieren, zonnen & genieten:
Via de schuifpui vanuit het eetgedeelte stap je de ruime en zonnige achtertuin in. Deze is voorzien van een schuifbare terrasoverkapping, een tuinhuis met overkapping, bestrating, gras, grind, borders en heeft een achterom. Directe achterburen zijn er niet, hierdoor is er enorm veel privacy. Kortom, is dit je droomhuis waar jij gelukkig van gaat worden?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1978 * Energielabel D * Ruime en sfeervolle woonkamer * Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur * 3 slaapkamers, eenvoudig 4 slaapkamer te creeeren * Werkkamer op begane grond * Gehele begange grond voorzien van vloerverwarming * Moderne badkamer met inloopdouche * Kelder aanwezig * Garage en oprit voor meerdere auto's * Privacyvol perceel * Kindvriendelijke wijk met speeltuinen, basisscholen en buitengebied *
Overdracht
Vraagprijs €595.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1978
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 177
Energie
Label D
Geldig tot 16/04/2032
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X