fbpx
C&R Makelaars

Industriestraat 69 4704 AB

Bekijk op de kaart
€85.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Altijd al willen wonen in een tiny house? Dan is dit jouw kans! Deze leuke tiny house is milieubewust, instapklaar en beschikt over een moderne badkamer en keuken. Ook sta je binnen 5 min lopen op het station van Roosendaal. Ben jij al overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Wonen & koken
Parkeer de auto net buiten het parkje en loop met ons mee naar de voordeur. Welkom! De woonkamer beschikt over een nette laminaatvloer, veel lichtinval en is ingedeeld in een zithoek en een moderne, nette keuken. Er is genoeg plek voor het plaatsen van jouw eettafel. De keuken is voorzien van een koelkast en een koel- vriescombinatie.

Slapen, dromen & douchen
Aangrenzend aan de woonkamer is de slaapkamer gelegen, waar voldoende ruimte is om jouw bed en kast te plaatsen. Als we doorlopen bereiken we de keurige badkamer, uitgerust met een toilet, douche en een wastafel met wastafelmeubel.

Tuinieren, zonnen & genieten
Aan de zijde van de woning is een terras aangelegd, waar je volop kunt genieten van de groene omgeving. Het terras biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een comfortabele loungeset. Kun je jezelf al voorstellen hoe je hier ontspant tijdens warme zomeravonden? Bovendien bevinden zich in de buurt van het park een speeltuin, een skatebaan en een atletiekbaan. Ook bevindt containerbar SPOT zich op loopafstand!

Financiering
Je koopt enkel een woning en voor de grond betaald je maandelijks huur. Een hypotheek krijgen op een Tiny house is niet mogelijk. Alternatieve financieringsvormen kunnen zijn: eigen middelen, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Kavel
De kavel wordt gehuurd, kosten bedragen € 316,00 per maand
Op 3 december 2027 eindigt de huurovereenkomst van de grond. De Tiny House is in twee delen met een dieplader te verplaatsen, dit doet men door de vloer door midden te zagen en de keuken van zijn plek te halen. Deze dient te worden verwijderd indien de einddatum van het contract is vestreken en er geen nieuw contract meer wordt uitgegeven.
Het is niet toegestaan om de woning te verhuren. De vraagprijs is exclusief grond.

Bijzonderheden
Bouwjaar 2021 * Vrijstaande Tiny house * Moderne keuken * Nette badkamer * Grond huur € 316,00 per maand * Grote gemeenschappelijke fietsen/container stalling* Verwarming middels elektrische kachels * 8 Zonnepanelen * Volledig geïsoleerd *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €85.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2021
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 33
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (426)

X