fbpx
C&R Makelaars

Jan Vermeerlaan 138 4703 LD

Bekijk op de kaart
€225.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Kijk niet meer verder! Dit kan jouw unieke en sfeervolle droomhuis gaan worden. De woning Jan Vermeerlaan 138 is gelegen in een kindvriendelijke buurt met leuke jonge gezinnen maar centraal nabij het stadcentrum van Roosendaal. Binnen 2 minuten zit je op de snelweg om naar je werk te gaan via de A17 of de A58. Ideaal! Deze unieke woning beschikt over een gezellige woon- en eetkamer, een dichte keuken, een badkamer, 3 slaapkamers, een nette voor- en achtertuin en in het bezit van 8 zonnepanelen. Beide verdiepingen zijn voorzien van laminaat vloeren behalve de keuken en de badkamer zijn betegeld en de muren zijn strak gestuct. Is dit hem dan, jouw droomhuis?! Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree:
Parkeer je auto voor de deur en stap vervolgens de woning binnen via de nette voortuin binnen in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het pas vernieuwde toilet, de vaste gestoffeerde trap naar de eerste verdieping, de gezellige woon- en eetkamer en de dichte keuken.

Wonen & koken:
Vanuit de hal stap je binnen in een gezellige woon- en eetkamer voorzien van een sfeervolle elektrische haard. In de wintermaanden zet je de verwarming aan en in de zomermaanden zet je de openslaande tuindeuren open. Vanuit de hal of vanuit de eetkamer stap je zo binnen in de dichte keuken waarbij je gasten geen last hebben van nog een kleine afwas die er nog staat. De zwarte keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, een spoelbak en een afzuigkap. De gehele begane grond is voorzien van vele raampartijen die veel lichtinval bieden.

Slapen & douchen:
Vanuit de hal loop je via de vaste gestoffeerde trap zo naar de eerste verdieping die voorzien is van een overloop met een inbouwkast, 3 ruime slaapkamers met mooie raampartijen heeft en een badkamer die voorzien is van een wastafel en een douche.

Tuinieren, zonnen & genieten:
Vanuit de eetkamer en/of de dichte keuken stap je zo je zonnige tuin in dat gelegen is op het ZUIDEN en voorzien van een nette bestrating met hier en daar wat beplanting en een stenen schuur. Ook is de tuin voorzien van een achterom. Dus je gasten kunnen ook zoals vele in Brabant kennen achteromkomen zonder aan te bellen voor gezelligheid. Aan de achterzijde van de woning ligt ook nog een leuk grasveldje wat ideaal is voor de kids. Kortom, gaat dit jouw droomhuis worden?!

Bijzonderheden:
*bouwjaar 1963 *hoekwoning *energielabel D *Binnen 2 minuten op de snelweg A17 + A58 *Cv-Ketel 2020 *8 stuks zonnepanelen
Overdracht
Vraagprijs €225.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1963
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 94
Energie
Label D
Geldig tot 11/05/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X