fbpx
C&R Makelaars

Multatulilaan 3 4707 LZ

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een charmante tussenwoning? Dan hoef je niet verder te zoeken, want dit is de perfecte plek voor jou! Deze woning biedt een gezellige woon- en eetruimte, vier slaapkamers en zelfs een garagebox (optioneel voor € 22.500). Met een vleugje creativiteit en persoonlijke touch kun je deze woning omtoveren tot jouw eigen stekkie. Wordt jij al enthousiast? Wacht niet langer en plan snel een bezichtiging in om deze woning zelf te ervaren!

Entree
Bij aankomst kun je de auto aan straat parkeren en loop je door de keurig aangelegde voortuin naar de voordeur. Welkom! De hal leidt je naar de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping, een handige opbergkast en de woonkamer.

Wonen & koken
Zodra je de woonkamer binnenstapt, wordt je oog onmiddellijk getrokken naar de sfeervolle haard, een echte blikvanger! De woonkamer heeft veel natuurlijk licht en straalt een knusse sfeer uit. Vanuit hier vervolgen we onze weg naar de halfopen keuken. Deze keuken is praktisch ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, koelkast, vriezer en magnetron. De keuken biedt tevens toegang tot de achtertuin, maar laten we eerst de bovenverdieping bekijken.

Slapen, dromen & douche
Via de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping, waar je toegang hebt tot drie slaapkamers en de badkamer. De master bedroom gelegen aan de achterzijde van de woning biedt volop ruimte voor het plaatsen van een grote kledingkast en jouw kingsize bed! De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, toilet en wastafel. Alles wat je nodig hebt voor een frisse start van de dag! Via de vaste trap komen we op de tweede verdieping. Hier vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De vierde slaapkamer, met dakraam, biedt volop ruimte en opbergmogelijkheden.

Tuinieren, zonnen & genieten
De achtertuin is niet alleen toegankelijk via de keuken, maar ook via een handige achterom. Perfect voor het gemakkelijk stallen van fietsen in de berging. De tuin is voorzien van een overkapping, ideaal voor het plaatsen van een comfortabele loungeset! Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van een zithoek, weer of geen weer. De tuin is aangelegd met bestrating, een vijver en plantenborders. Zie je jezelf hier binnenkort genieten?

Bijzondere eigenschappen
Bouwjaar 1969 * Woonoppervlakte van 105 m2 * Sfeervolle haard * Vier slaapkamers * Tuin met overkapping * Berging * Garagebox optioneel voor € 22.500 *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1969
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 105
Energie
Label C
Geldig tot 16/08/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X