fbpx
C&R Makelaars

Kloosterstraat 60 4701 KS

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wonen in het centrum betekent genieten van de voordelen! Je wandelt zo de stad in voor een boodschap of een kop koffie, maar je bent ook binnen een paar minuten bij het trein- en busstation. Naast dat dit appartement zich op een toplocatie bevindt heeft het binnen ook veel voordelen. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een berging, een balkon aan de voor-en achterzijde en een royale woonkamer. Ben jij al benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Dit appartementencomplex beschikt over een afgesloten parkeerterrein waar je de auto op je eigen vaste plaats kunt parkeren. Bij de hoofdingang bevinden zich de brievenbussen en de intercom met camera. Vanuit centrale de hal is er toegang tot de bergingen, de lift en de trapopgang. Loop je mee naar het appartement? Welkom! Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de berging met wasmachineaansluiting, de woonkamer en de grote slaapkamer.

Wonen & koken
Deze gezellige woonkamer is voorzien van veel licht, een nette laminaatvloer, en spachtelputz wanden. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eethoek en ruime zithoek. Maak het helemaal jouw plekje! De open-keuken is voorzien van een koelkast, gasfornuis en een combi-oven. Zie jij jezelf al kokkerellen terwijl je gasten aan de eettafel zitten?

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de woonkamer bereik je de deur naar de gang en vanuit hier bereik je het toilet, de badkamer met ligbad, douche en wastafel en een kleinere slaapkamer welke voorzien ook is van dezelfde nette laminaatvloer en spachtelputz wanden. Via de badkamer of entree bereik je de master bedroom welke voldoende ruimte biedt voor jouw kingsize bed!


Zonnen & genieten
Aan de voorkant van het appartement, grenzend aan de galerij, is er het ruime balkon, welke is gelegen op het zuiden.
Hier is voldoende ruimte om een zithoek te creëren en te genieten van de zon. Wil je toch liever in de schaduw zitten? Pak een boek en verplaats je naar het tweede balkon welke te bereiken is via de woonkamer. Vanaf die zijde van het appartement heb je een prachtig uitzicht op het geheel vernieuwde stadskantoor, en op Groot Mariadal. Voor de herinrichting van dit gebied heeft de gemeente grootse plannen die op korte termijn gerealiseerd gaan word


Bijzonderheden:
* Balkon aan voor-en achterzijde * 2 slaapkamers * Midden in het centrum * Volledig voorzien van dubbel glas* badkamer met ligbad en douche * Complex met lift en trap * Intercom met camera * VVE kosten €157,-, lift en schoonmaak * Berging met elektra en licht * Parkeerplaats * Berging met wasmachineaansluiting*
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1998
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 83
Energie
Label C
Geldig tot 07/03/2032
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (438)

X