fbpx
C&R Makelaars

Burgemeester Prinsensingel 94 4701 HP

Bekijk op de kaart
€235.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Appartement zoekt nieuwe eigenaar! Wil jij jouw wooncarriëre beginnen op de Burgemeester Prinsensingel? Dit appartement op nummer 94 zou wel eens jouw vliegende start kunnen zijn! Het beschikt over een ruime woonkamer met half open keuken, twee slaapkamers en een groot balkon. De ligging van dit appartement is absoluut ideaal. Je woont midden in het bruisende centrum, met al jouw favoriete winkels en restaurants om de hoek. Wij kunnen niet wachten om je rond te leiden, dus laten we snel een bezichtiging inplannen!

Entree
Parkeer de auto in de straat. Kom binnen via de gezamenlijke hoofdingang langs de brievenbussen. Via de centrale hal komen we aan bij de trapopgang welke ons toegang heeft tot de eerste verdieping. Wij openen de deur, welkom! De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de badkamer, bijkeuken, alle twee de slaapkamersen en de woonkamer. Laten we beginnen!

Wonen en koken
We starten in de woonkamer, welke is voorzien van een laminaatvloer, strak gestucte wanden en een heerlijke lichtinval. Creëer, net zoals de vorige bewoners, een woonkamer waar jij je helemaal thuis voelt! Laten we doorlopen naar de half open keuken lopen. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser en combi-oven. Hier bereid je moeiteloos jouw favoriete gerechten! Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Het balkon is ruim genoeg om een gezellig hoekje te creëren waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange werkdag.

Slapen, dromen en douchen
Vanuit de hal hebben we toegang tot de twee slaapkamers, het toilet en de badkamer. De hoofdslaapkamer is ruim en perfect voor jouw Queen-size bed! De tweede slaapkamer leent zich uitstekend voor gebruik als werkruimte, babykamer of inloopkast! De badkamer heeft een rustige uitstraling en is voorzien van een douche en dubbele wastafel. Verder is er nog een bijkeuken aanwezig met de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1977 *Woonoppervlakte 99 m2 *Instapklaar *Twee slaapkamers *Ruim balkon *Inpandige berging *Huur CV-ketel € 35 per maand

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €235.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1977
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 99
Energie
Label A
Geldig tot 05/07/2033
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X