fbpx
C&R Makelaars

Jacob van Ruijsdaelstraat 30 4703 VD

Bekijk op de kaart
€195.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

* Open Huis maandag 4 september GEANNULEERD *

Instapklaar, leuk appartement vlak bij het stadscentrum, de uitvalswegen, diverse speeltuinen en de Outlet van Roosendaal. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een moderne badkamer, twee balkons en voldoende ruimte. Kortom: een comfortabele en unieke leefplek is hier ontstaan en dat laten we je graag beleven. Kom snel een kijkje nemen!

Entree
Parkeer de auto op het parkeerterrein voor het wooncomplex. Bij binnenkomst in de hal vind je de brievenbussen en heb je toegang tot de berging. Het appartement ligt op de eerste verdieping. Via de hal heb je toegang tot de keuken, toilet, meterkast, een slaapkamer en de woonkamer.

Wonen
Wanneer je de woonkamer binnen loopt voel je je gelijk thuis. De ruime woonkamer waarbij je perfect je droom eettafel kwijt kan, een extra zithoek kunt creëren en het knusse hoekje in de living. Het appartement is voorzien van PVC-vloer en pas afgewerkte wanden. De woonkamer geeft toegang tot het eerste balkon.

Keuken
De gesloten stijlvolle keuken is voorzien van een keramische kookplaat, magnetron/oven en vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot het grootste zonnige balkon met uitzicht op de groenstrook.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. De vloer loopt mooi door in de slaapkamer en beschikt over veel lichtinval en nette wanden. De slaapkamer is recent voorzien van een nieuw kunststof kozijn met een goede geluidsisolatie. De badkamer heeft een inloop douche, wastafel met op maat gemaakt badmeubel en matzwarte design radiator. De tweede slaapkamer bereik je via de hal welke op dit moment in gebruik is als werkplek.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1963 * Woonoppervlakte 73 m2 * Twee slaapkamers * Berging * Twee balkons * Om de hoek van stadscentrum en uitvalswegen * VvE kosten € 197 per maand

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €195.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1963
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 73
Energie
Label D
Geldig tot 01/05/2033
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X