fbpx
C&R Makelaars

Vrouwemadestraat 29 4701 CC

Bekijk op de kaart
€545.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar ruime half vrijstaande woning aan de rand van het bruisende centrum? Dan is dit wellicht de perfecte match voor jou! Deze prachtige woning is recent volledig getransformeerd om helemaal up-to-date te zijn met de hedendaagse trends. Zo is de woning voorzien van een woonkamer met stalen en-suite deuren, stijlvolle open keuken met kookeiland, maar liefst vijf comfortabele slaapkamers, moderne badkamer en gezellige achtertuin. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging!

Entree
Parkeer de auto aan straat en betreed de woning via de voordeur. Bij binnenkomst wordt je begroet door een ruime hal met een karakteristieke trap. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de eetkamer, de kelder, de keuken en de trapopgang naar de eerste verdieping. Laten we beginnen in de eetkamer!

Wonen & koken
Vanuit de hal betreedt je de eetkamer, welke is voorzien van een visgraat PVC vloer met vloerverwarming. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel, ideaal voor het ontvangen van gasten! Direct aangrenzend vindt je de woonkamer; deze twee ruimtes kunnen eenvoudig van elkaar gescheiden worden door middel van stalen deuren. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen met glas-in-lood. Aan de andere zijde van de eetkamer is de moderne open keuken te vinden, met meer dan genoeg opbergruimte voor al jouw boodschappen en kookgerei. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, oven, Quooker en inductie kookplaat. Tijdens de zomermaanden kan je de openslaande deuren openen en de frisse lucht binnenlaten terwijl je heerlijk aan het koken bent.
Vanuit de keuken lopen we door naar de bijkeuken. Vanuit deze ruimte hebben we toegang tot het moderne toilet en een kast met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken hebben we toegang tot de achtertuin, maar laten we eerst boven gaan kijken!

Slapen dromen & douchen
Een ruime trap met een bordes in het midden en een prachtig raam met glas-in-lood brengt je naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer met strak gestucte wanden. Beide slaapkamer zijn ruim van afmeting en voorzien van twee inbouwkasten. Ideaal voor al jouw kleding! De moderne badkamer is voorzien van een royale regendouche, een wastafel met een stijlvolle waskom en een toilet. De unieke tegels in combinatie met de zwarte elementen zorgen voor een moderne uitstraling. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping, waar zich drie slaapkamers bevinden. De grootste slaapkamer heeft een eigen wastafel en bovendien biedt deze verdieping talloze mogelijkheden. Een van deze kamers kan bijvoorbeeld ook ingericht worden als studeerkamer, opties genoeg!

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit zowel de keuken als de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin. Deze heeft een terras, welke perfect is om te genieten van de zon. De rest van de tuin is begroeid met struiken en voorzien van een verzorgd gazon, een ideale speelplek voor kinderen. Daarnaast is er nog een houten berging aanwezig en achterom, ideaal voor het stallen van jouw fietsen.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €545.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1923
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 152
Energie
Label G
Geldig tot 02/09/2029
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X