fbpx
C&R Makelaars

Kersenberg 44 4708 KC

Bekijk op de kaart
€479.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Bij het betreden van de straat verschijnt er automatisch een glimlach op je gezicht. Wat een prachtige woning! Wij weten zeker dat de toekomstige bewoners hier veel woonplezier gaan beleven! Deze vrijstaande geschakelde woning beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, een netjes aangelegde achtertuin én is gelegen in de kindvriendelijke Tolberg. Ben jij benieuwd naar deze woning? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op de oprit (ruimte voor 2 tot 3 auto's) of in de garage en kom mee naar binnen! De hal is voorzien van de meterkast, het moderne toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer. Laten we een kijkje gaan nemen!

Wonen en koken
We starten in de open keuken, welke is gelegen aan de voorzijde van de woning. De moderne keuken is voorzien van veel goeds. Een groot gasfornuis met 5 pitten maakt koken een genot! Verder is het voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, afzuigkap en combi-oven. In de ruime living zal je gelijk opvallen wat een fijne lichtinval deze heeft door de raampartijen en schuifpui! Het is een zeer riante woonkamer met veel warmte, sfeer & gezelligheid! De woonkamer is voorzien van een eiken parketvloer, welke wit geolied is. Via de woonkamer kom je in de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de garage en achtertuin. Laten we boven de slaapkamers gaan bekijken.

Slapen, dromen en douchen
Op de eerste verdieping, bereikbaar via de trap in de hal, bevinden zich twee slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De 1e en 2e etage zijn voorzien van hoogwaardig (extra) slijtvaste laminaatvloer. De master bedroom is zeer ruim van afmeting. Hier heb je genoeg plaats voor een kingsize bed en grote kledingkast voor al jouw kleding. De nette badkamer beschikt over een ligbad en een badkamermeubel met wastafel. Een warm bad na een drukke werkdag zal ervoor zorgen dat je heerlijk tot rust komt. Via de vaste trap lopen we door naar de tweede verdieping. Hier komen we terecht op de ruime overloop welke toegang geeft tot de derde slaapkamer. Deze kamer is ook ideaal in te richten als studeerkamer of hobby ruimte.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de schuifpui in de woonkamer bereiken we de achtertuin. Die fijne kop koffie in de ochtendzon terwijl je de dagelijkse krant doorleest? Daar is deze tuin uitstekend voor! De tuin is gelegen op het oosten en is voorzien van bestrating, beplanting en een nette tuinafscheiding. Hier kunnen veel gezellige zitplekjes gecreëerd worden. Wat wordt jouw favorieten plekje?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1995 * Woonoppervlakte 142 M2 * Ruime woonkamer met open keuken * Drie slaapkamers * Rustig gelegen* Kindvriendelijke wijk * Nette achtertuin * Garage * Bijkeuken * Luxe Svedex binnendeuren * Meterkast volledig vernieuwd en uitgebreid naar 3 fasen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €479.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 142
Energie
Label C
Geldig tot 24/08/2033
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X