fbpx
C&R Makelaars

Koraaldijk 57 4706 KD

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw, wat een plaatje! Ben je op zoek naar een eengezinswoning in de wijk Kortendijk? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze woning aan de Koraaldijk heeft een sfeervolle woonkamer met eetgedeelte, een moderne keuken, één slaapkamer, badkamer met ruime inloopdouche en een fijne achtertuin. Word je enthousiast van deze woning? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto in een van de parkeerplaatsen aan straat en betreed de woning via de voordeur, Welkom! Via de hal heb je toegang tot de meterkast, een berging met de aansluitingen voor de wasmachine en droger, het toilet en de woonkamer. Zullen we hier een kijkje gaan nemen?

Wonen en koken
We betreden de woonkamer via de open keuken. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien zoals een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Tijdens het koken kun je gezellig kletsen met de visite door de open indeling. De ruime living heeft een speelse indeling en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een fijne bank en het creëren van een eethoek. Achterin de woonkamer is er een handige berging waar je bijvoorbeeld een extra koelkast kan plaatsen.

Slapen, dromen & douchen
Met de trap vanuit de woonkamer bereiken we de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot de slaapkamer die voldoende ruimte biedt voor jouw kingsize bed. Zo kan je heerlijk tot rust komen voor de volgende dag. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een ruime in loopdouche. Alle faciliteiten zijn aanwezig om je dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de knusse tuin. De tuin leent zich perfect voor een zithoek waar je heerlijk van de zon kan genieten. Zie jij jezelf al zitten met een bakje koffie in de ochtendzon terwijl je de krant doorleest?

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 79 M2 * Bouwjaar 1980 * Wijk Kortendijk * Moderne keuken * Sfeervolle woonkamer * Een slaapkamer * Knusse achtertuin * Open huis vrijdag 8 december van 15:00 uur tot 17:00 uur *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1980
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 79
Energie
Label C
Geldig tot 01/11/2033
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X