fbpx
C&R Makelaars

Stephanusdonk 9 4707 XB

Bekijk op de kaart
€435.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze ruime en goed onderhouden tweekapper staat nu te koop! Met zijn royale woonkamer, serre, gesloten keuken, bijkeuken, vier slaapkamers, badkamer, balkon en achtertuin met houten berging biedt deze woning meer dan genoeg ruimte! Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, zodat je de charme en het comfort van deze woning zelf kunt ervaren!

Entree
Bij aankomst parkeer je gemakkelijk je auto op de ruime oprit, waar zeker drie tot vier auto's passen, of in de garage. Je wordt hartelijk ontvangen in de hal, waar je een handige garderobekast (incl. meterkast) vindt, evenals het toilet. Vanuit de hal leidt een trap naar de eerste verdieping, en er is tevens toegang naar zowel de keuken als de woonkamer. Zullen we beginnen in de woonkamer?

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van deels tegelvoer en deels houten vloer met strak gestucte wanden. In het midden van de ruimte is een elektrische sfeerkachel geplaatst, die zorgt voor een natuurlijke afscheiding tussen het zit- en eetgedeelte. Aan de achterzijde van de woonkamer vind je de serre, die dankzij de lichtkoepel en schuifpui veel natuurlijk licht binnenlaat. Het is een heerlijke ruimte waar je kunt genieten van het gevoel van binnen & buiten. Via de woonkamer lopen we door naar de gesloten keuken, die is uitgerust met een ruime voorraadkast onder de trap, perfect voor al je boodschappen! Verder zijn er diverse inbouwapparatuur aanwezig, zoals een koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, oven, magnetron en Quooker. Achter de keuken is de bijkeuken gelegen, welke toegang geeft tot de achtertuin en de garage. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden. Laten we nu boven een kijkje nemen!

Slapen, dromen en douchen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is ruim opgezet en biedt meer dan genoeg ruimte om een kingsize bed te plaatsen. Ook is deze kamer voorzien van een handige inbouwkast! De slaapkamer aan de voorzijde van de woning biedt niet alleen een balkon, maar heeft ook een wastafel. Bovendien is er een handige inbouwkast aanwezig, perfect voor het opbergen van al je kleding! De derde slaapkamer is voorzien van rolluiken, net als alle andere slaapkamers. De keurige badkamer straalt een moderne sfeer uit en is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel met wastafel. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar nog een extra slaapkamer te vinden is. In deze slaapkamer is aan de zijkant veel bergruimte te vinden. Deze verdieping biedt veel ruimte, want de overloop is ruim opgezet en kan perfect worden gebruikt als kantoorruimte of hobbyruimte.

Tuinieren, zonnen en genieten
Bij fijn wonen hoort ook een fijne tuin! De achtertuin is keurig aangelegd met een combinatie van gazon, bestrating en een houten berging. Twee zithoekjes zijn gecreëerd waar je volop kunt genieten en ontspannen in alle rust.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1972 * Tweekapper met garage * Ruime woonkamer met gesloten keuken * Bijkeuken * Vier slaapkamers * Badkamer met inloopdouche * Balkon * Achtertuin met houten berging * Rolluiken *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €435.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1972
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 158
Energie
Label A
Geldig tot 26/08/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X