fbpx
C&R Makelaars

Adriaen van Ostadestraat 43 4703 NT

Bekijk op de kaart
€229.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een leuke tussenwoning met een instapklaar niveau van afwerking? Dan is deze woning wellicht iets voor jou! Deze woning heeft veel te bieden, namelijk een sfeervolle woonkamer met houthaard, half open keuken met diverse inbouwapparatuur, drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en een gezellige overkapping in de achtertuin. Dit wordt vast jouw favoriete plekje om te genieten! Ook ligt er een groenrijke plantsoen voor de deur, wat het de ideale woning voor het gezin maakt! Ben jij al enthousiast geworden? Lees dan vooral verder!

Entree
Parkeer je auto op een van de parkeerplaatsen aan straat en loop via de onderhoudsvriendelijke voortuin naar de woning. Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke je toegang geeft tot de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de half open keuken. De hal is voorzien van een laminaatvloer.

Wonen & koken
In de half open keuken wordt er gekookt op gas en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin. Laten we doorlopen naar de woonkamer, welke is voorzien van gestucte wanden en een laminaatvloer. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en eetgedeelte. Een leuk detail van de woonkamer is de houthaard! Tijdens de koude wintermaanden steek je deze aan voor extra warmte én sfeer. Benieuwd wat de woning nog meer te bieden heeft? Laten we snel boven een kijkje gaan nemen!

Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Deze verdieping heeft een laminaatvloer en spachtelputz wanden. De masterbedroom is te vinden aan de voorzijde van de woning, hier kun je met gemak jouw kingsize bed kwijt! De badkamer heeft een toilet, wastafelmeubel met wastafel en ligbad. Via de vlizotrap bereiken we de bergzolder. Hier kun je de nodige opslagspullen kwijt, zoals de kerstdecoratie.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de keuken bereik je de fijne achtertuin met als eyecatcher de overkapping! Een heerlijke plek om heel wat uurtjes door te brengen! Verder is de tuin aangelegd en voorzien van bestrating, gras en schuttingen. Ook is er een stenen berging aanwezig met achterom. Hier kan je zo op je fiets stappen om op pad te gaan!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1963* Woonoppervlakte 84 m2* Drie slaapkamers* Sfeervolle woonkamer* Half open keuken* Fijne achtertuin met overkapping* Dubbel glas * Houthaard buiten werking

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €229.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1963
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 84
Energie
Label D
Geldig tot 09/08/2028
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X