fbpx
C&R Makelaars

Buitenberg 28 4707 SX

Bekijk op de kaart
€349.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Dit is een ruime tweekapper met warmte, sfeer, gezelligheid, familie, maar ook liefde op het eerste gezicht. Dus.. HOMErun! Hier vind je een ruime woonkamer met open keuken, vier slaapkamers, praktijkruimte en tuin op het westen. Kortom: deze unieke woning in de kindvriendelijke wijk Tolberg staat op jou te wachten! Benieuwd geworden naar de rest van de woning? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
We rijden de rustige straat binnen en parkeren de auto op de oprit. Laten we naar de overdekte voordeur lopen. Welkom in de hal! Vanuit de hal hebben we toegang tot de woonkamer, multifunctionele ruimte en de wasruimte. Laten we een kijkje gaan nemen in de woonkamer!

Wonen en koken
Wanneer we de woonkamer binnen lopen worden we overspoelt door de ruimte! De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer en strak gestucte wanden. Aan de voorzijde bevindt zich een hoekje welke perfect is voor een knusse zithoek of de eettafel. De open keuken zorgt tijdens het kokkerellen voor verbinding met je gasten, waardoor koken een feestje aan zich is. Tegelijkertijd houd je een oogje in het zeil bij je spelende kids in de tuin door de grote raampartijen. Gedurende de zomermaanden vervaagt de grens tussen binnen en buiten wanneer je de schuifdeuren opent en de frisse lucht naar binnen laat stromen. De tuin wordt een verlengstuk van je leefruimte, waarbij het buitenleven naadloos overvloeit in de gezelligheid van de keuken. De tuingerichte keuken beschikt over een vaatwasser, oven, boiler en 4-pits gasfornuis met afzuigkap. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een multifunctionele ruimte, welke een eigen ingang heeft. Denk jij aan een praktijkruimte of een extra slaapkamer? Door de ruime wasruimte kan de woning levensloopbestendig worden gemaakt!

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de woonkamer zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers beschikken over een laminaat vloer en veel lichtinval. Laten we een kijkje nemen in de badkamer. De nette badkamer is voorzien van een douche-bad combinatie, wastafel met badmeubel, toilet en centrale afzuiging. Hier begin en sluit je de dag goed af! Via de vaste trap zijn we aangekomen op de tweede verdieping. Hier bevindt zich de ruime overloop en de laatste ruime slaapkamer, welke beschikt over twee dakramen.

Tuinieren zonnen en genieten
Deze zonnige tuin is op het westen gelegen! Zullen we direct beginnen met de topper van deze tuin? Dat is de ruime overkapping, hier kom je om gezellig drankje te doen met vrienden of om heerlijk de dag te beginnen met een kop koffie en een magazine. De tuin is voorzien van bestrating, gras, nette borders, veel privacy en een tuinafscheiding.

Bijzonderheden
*Bouwjaar 1986* Woonoppervlakte 126* Kindvriendelijke wijk Tolberg* Vier slaapkamers* Mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen* Multifunctionele ruimte op de begane grond *Overkapping

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €349.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1986
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 126
Energie
Label C
Geldig tot 06/06/2033
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X