fbpx
C&R Makelaars

Flintdijk 204 4706 JW

Bekijk op de kaart
€545.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een fijn, comfortabel, degelijk en verrassend ruim huis gelegen in de wijk Kortendijk? Zoek dan niet verder, want dit is de ideale plek voor jou! Dit huis beschikt over een ruime woonkamer en eetruimte, een halfopen keuken, een moderne badkamer en vier slaapkamers. Bovendien is de woning uitgerust met 18 zonnepanelen en heeft een energielabel B! Deze woning is verrassend goed onderhouden en is met kleine ingrepen te moderniseren. Zie jij je jezelf hier al wonen? Aarzel dan niet en plan een bezichtiging in!

Entree
Bij aankomst kan je je auto (of auto’s) op één van de twee opritten of in de garage parkeren. Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar een plekje. De garage gaat op afstand open, hoe handig is dat! Vervolgens lopen we via de oprit naar de voordeur. Welkom in de hal. Hier bevinden zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet. Vanuit de hal heb je ook toegang tot meerdere kamers, waaronder een berging, een eetkamer en de woonkamer. Zullen we meteen een kijkje nemen in de woonkamer?

Wonen & koken
In de woonkamer valt je oog meteen op de open haard, die je in de koude wintermaanden heerlijk warm houdt. Daarnaast is de woonkamer ook voorzien van vloerverwarming. De woonkamer beschikt over grote raampartijen waardoor er altijd voldoende daglicht naar binnen schijnt. Aan de achterkant van de woonkamer bevindt zich de half open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, een vaatwasser, een koelkast en een 4-pits gasfornuis. Via de schuifpui in de woonkamer kan je de tuin bereiken, maar daar komen wij straks op terug. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken en een multifunctionele ruimte. Deze extra ruimte kan bijvoorbeeld dienen als kantoor, praktijkruimte of als een riante eetruimte. In de bijkeuken is er een aansluiting voor een wasmachine en droger aanwezig, evenals opbergkasten met een ingebouwde magnetron en een douche. Laten we naar de eerste verdieping gaan!

Slapen dromen & douchen
Vanuit de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Hier bevinden zich de vier slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is perfect voor het plaatsen van jouw kingsize bed en heeft daarnaast een inbouwkast waar je gemakkelijk al je kleding in op kan bergen. Alle slaapkamers beschikken over een dakkapel waardoor er meer ruimte en licht gecreëerd wordt in de slaapkamers.
De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, een douche en een toilet. Daarnaast is er in de badkamer een groot raam aanwezig. Kortom alle benodigdheden om je dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten. Via de vaste trap heb je toegang tot de zolder, deze ruimte leent zich perfect om al je spullen op te bergen maar biedt tevens goede mogelijkheden om middels een extra dakkapel nóg een riante kamer te realiseren!

Tuinieren, zonnen & genieten
De zonnige tuin is toegankelijk via de poort naast het huis, de schuifpui in de woonkamer en de bijkeuken. Direct naast de woning bevindt zich een betegeld terras, ideaal voor het plaatsen van een eettafel waaraan je in de zomer heerlijk buiten kunt dineren. Aan het einde van de tuin staat een schuur waar je gemakkelijk je fietsen kunt opbergen en al je tuingereedschap kunt bewaren. Ook is de tuin voorzien van een fraaie vijver. Kortom, deze tuin heeft alle benodigdheden om heerlijk te kunnen ontspannen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1986 * Woonoppervlakte 187 m2 * Vier slaapkamers * Ruime woonkamer * Vloerverwarming * Wijk Kortendijk * nabij belangrijke voorzieningen * Garage * Energielabel B * 18 Zonnepanelen * Veel opbergmogelijkheden *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen
Overdracht
Vraagprijs €545.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1986
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 187
Energie
Label B
Geldig tot 31/10/2033
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (425)

X